Въпрос относно форума ???
днес забелязах ето това
http://free.bol.bg/mrtechno//pitane.JPG
по мои свежи данни липсва само Крис .
и си зададох въпроса - с тия темпове едва ли ще остане човек , който да не е поне модератор .
Нищо лошо не решавам аз - но не са ли малко много отговорните лица , и за какво - някъде простотиите продължават , някъде спряха наистина, ночестно казано скоро на всеки юзер ще се падне поне по 1 модератор .
Ще кажете - е и какво от това ,имаше нужда - трябваха наложи се , ......... и ще сте прави , но ми прави малко впечатление че сме някакви необуздани юзери.
Не се заяждам , но ми се струва че скоро можем да присъстваме на спорове между юзери , модератори / администратори , който наскоро се развихри в други познати ни форуми , както и тук .
Що бе Техно....три юзъра остават непокрити [;)]
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">по мои свежи данни липсва само Крис </td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Еййй, ние тъкмо заговорничехме срещу него и ти ни залови! Сега ще трябва да отложим преврата за по-добри времена. [:D]
Нищо лошо не виждам - всички сме си потребители и си влизаме като обикновени такива, а когато видим нещо нередно се намесваме като модератори, ОК?
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Нищо лошо не виждам - всички сме си потребители и си влизаме като обикновени такива, а когато видим нещо нередно се намесваме като модератори, ОК?
<div align="right">Originally posted by Sunny*-*28/02/2005*:* 23:27:03</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Именно. Мен също са ме "модерирали" в някои раздели, особено като започне да ми изтича през ушите и се забравям... [:)]