-
PM знак в Members
Интересно ми стана защо тук не мога да видя PM знака на моето име "@Wise" (виждам, че и на @Bibi е същото)
http://setcom.bg/news/forum/members....sc&whichpage=3
Едва ли е важно, просто ми стана любопитно. Може да не съм разрешил нещо си, но гледах доста подробно и не видях какво съм оплескал.
-
PM знак в Members
Защото по всяка вероятност не сте си разрешили опцията да ви пращат ПМ, което става от Preferences менюто, намиращо се в пощенската ви кутия във форума.
-
PM знак в Members
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Защото по всяка вероятност не сте си разрешили опцията да ви пращат ПМ, което става от Preferences менюто, намиращо се в пощенската ви кутия във форума.
<div align="right">Originally posted by Krusteva - 22/04/2005 : 17:15:25</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Там е работата, че ми пращат и получавам PM
-
PM знак в Members
Да, след като ти пратиш, могат да ти отговорят и ако са хитри след това от кутията си да те накликат и да ти пратят по всяко време [;)].
-
PM знак в Members
PM Inbox / Preferences и си ги пусни