The attachments upload directory is not writable....
"The attachments upload directory is not writable. Your attachment or avatar cannot be saved."
Тази грешка ми се изписва всеки път когато се опитам да кача тук някаква си снимка, да си сложа моя снимка, аватар в профила и т.н. Опитвах с различни размери, даже стигнах до аватар 16 Kb, JPEG, GIF - не става и това е. Защо е така и мога ли да направя нещо по въпроса?
Re: The attachments upload directory is not writable....
Директорията за качването на картинки към форума е недостъпна към сегашна дата.
Качи си картинката на друго място в интернет и сложи линк към нея. (www.hit.bg или кое да е друго място)
Примерно моя аватар е с линк http://setcom2005.hit.bg/forum_ru_bo...rthMaul234.JPG
Така се решава проблема засега, докато и ако не се реши друго. :)
и аз пробвах преди два дни - същия резултат
Цитат:
Първоначално публикувано от snoopdoggystyle
и аз пробвах преди два дни - същия резултат
И след 10, 15 или 20 дни да пробваш пак ще е така, с много голяма вероятност, така че качи си аватара на друг сървър и дай линк в профила си към него.
Просто е, като гъбена чорба.
---------
Ако се затруднявате с тази задача, пратете ми на емаил ( ru-boy@mail.ru ) аватарите си и аз ще ги обработя и ще ги кача на моя хост, като ви дам линк, за да си ги посочите в профила си.
:offtopic:
@ru-boy, този момък май те преследва... не че нещо, ама гледам в доста теми все пише след теб :))
Цитат:
Първоначално публикувано от Slero
:offtopic:
@ru-boy, този момък май те преследва... не че нещо, ама гледам в доста теми все пише след теб :))
Moже да ме харесва или да ми е фен, де да знам, не го бях забелязал. :))