Re: Срещата на 2-ри...4-ти Ноември в Трявна
Roumen68, не се сърди.
Това което правиш никак не е малко, за което аз те поздравявам.
Проблемът е не само ние двамата с теб ти предлагаш , аз те опонирам а всички да пишат какво е мнението им.
след като мълчат и не пишат ами значи са съгласни и продължаваме по твоя начин.
Свързах се с някои от хората за купона. Става дума за идеята да се напазаруват продуктите предварително общо и да се подели сметката за тях. А алкохола всеки да си го носи отделно. Тоест по написаната по-рано от мен схема. Съгласни са:
- roumen68 + компания
- Човекът У + компания
- Човекът Х + компания
- Румен и Надя
- Димитър и Силвия
- Carina + компания
Ако някой не е съгласен с тази схема е съвсем свободен да си организира нещата както му е по-удобно, самостоятелно и да си носи каквото си иска за себе си.
Моля, хората които искат да бъдат включени в тази група - да ми го напишат в лично съобщение, или тук - в темата, за да бъдат предвидени.
Здравейте на всички от форума!
Аз предлагам за да няма сърдити всеки да си донесе напитки (алкохолни и безалкохолни, сода), които предпочита и в количество, което го устройва, а оттук нататък да се мисли само за храната и вода за пиене, кафе, като общи покупки :)
Румба ако успея да дойда - съм вътре в тази схема !!!
Цитат:
Първоначално публикувано от DeathKnight
:)) :)) :)) :)) якооооооооо!......
Цитат:
Първоначално публикувано от zayo bayo
Че кой ти говори за чалга!? Става въпрос за Азис!!! Който иска може да хване гората! Хайде да се разберем - аман от набедени софиянци!
ех.. тия софиянци бе.... само не разбрах какво са ти виновни? :)
DeathKnight, това беше готино :))
Не, Човекът X не си пада по чалгата определено :) Точно той заплаши да си тръгне ако пусна чалга :)
Засега софиянци няма да идват на купона. Всъщност за Stekyman - не знам откъде е. Ако дойде Lupus - май ще е единственият засега представител на столицата.
Цитат:
Първоначално публикувано от carina
Здравейте на всички от форума!
Аз предлагам за да няма сърдити всеки да си донесе напитки (алкохолни и безалкохолни, сода), които предпочита и в количество, което го устройва, а оттук нататък да се мисли само за храната и вода за пиене, кафе, като общи покупки :)
ОК Carina, ще го помислим за безалкохолното.
Цитат:
Първоначално публикувано от Mr.TECHNO
Румба ако успея да дойда - съм вътре в тази схема !!!
Добре Наско, ще те имам в предвид. Ще се опитам също да няма в менюто разточителства излишни. Като дойде време да правим списъка с количествата - пак ще помислим дали нещо да отпадне.
За съжаление Човекът Y отпада по наистина уважителна причина. Ако някой все пак прояви любопитство и иска да знае кой е бил въпросният член на форума - да ми прати ЛС и ще му отговоря.
FearMe, Stenly и компания отпадат като кандидат-купонджии.
1. Единична стая - свободна - 2 x 26 лв
2. Единична стая - Mr. TECHNO 2 х 29 лв
3. Единична стая - свободна - 2 x 26 лв
1. Двойна стая - свободна - 2 x 35 лв
2. Двойна стая - свободна - 2 х 35 лв
3. Двойна стая - Zayo bayo - 2 х 35 лв
4. Двойна стая - Румен и Надя - 2 х 35 лв
5. Двойна стая - Carina - 2 х 35 лв
6. Двойна стая - Stekyman - 2 х 35 лв
7. Двойна стая - Димитър и Силвия - 2 х 35 лв
8. Двойна стая - свободна - 2 х 35 лв
1. Апартамент - "Човекът X" - 2 х 55 лв
2. Апартамент - roumen68 - - 2 х 55 лв
Между другото - собственичката на вилата току що ме предупреди в е-мейл че засега ще пази едната единична, 5-те двойни стаи и двата апартамента, и ще чака плащането им в началото на другата седмица, а другите стаи щяла да ги пусне като свободни за други клиенти.
Така че - който не е платил - да плаща, който се колебае още дали да дойде - да решава по-бързо и да го казва. Ако има други гости във вилата - едва ли ще можем да си спретнем добър купон. Или поне музиката няма да е силна.
Цитат:
Първоначално публикувано от roumen68
Между другото - собственичката на вилата току що ме предупреди в е-мейл че засега ще пази едната единична, 5-те двойни стаи и двата апартамента, и ще чака плащането им в началото на другата седмица, а другите стаи щяла да ги пусне като свободни за други клиенти.
Така че - който не е платил - да плаща, който се колебае още дали да дойде - да решава по-бързо и да го казва. Ако има други гости във вилата - едва ли ще можем да си спретнем добър купон. Или поне музиката няма да е силна.
Жената не е много коректна, целта, за която отиваме не позволява допълване на леглата с други хора, които не са с компанията
Цитат:
Първоначално публикувано от carina
Жената не е много коректна, целта, за която отиваме не позволява допълване на леглата с други хора, които не са с компанията
Да, има такъв момент, че нещо не ми допада тона и. Ето откъси от 2 е-мейла от днес:
"Zdraveite
Dnes e petak njamam nikakvo plashtane po vashata reservazia. Njamam spisak s gostite koito shte badat nastaneni.
Ot moja strana az Vi potvargdavam 2 ap. 6dv.stai i 3 ed. Ceni
2 ap. x 50.00 lv. x 2n. - 200 lv
2 d.legla - 20 lv.
6 dv. x 35.00 x 2n. - 420 lv.
3 ed. x 26.00 x2n. - 156 lv.
Obshta suma za plashtane 796.00 lv.
za 19 i 2 deza.
Chakam plashtane do ponedelnik"
"Zdraveite
Tova oznachava che ochakvam prevodi za 1 ed. 5 dv. 2ap. i Vi zapazvam tezi pomeshtenija. Ostanalite moga da gi prodavam . Otnosno masite - razpolagame s 4 masi za 6 dushi i 2 masi za 4 dushi.Tova moge da se reshi na mjasto
ako njama drugi gosti mislja che moge."
Е, какво правим оттук нататък?
Първо - тя с мъжа си ще бъдат там и нашата музиката да бъдела в рамките на нормалното. Което "нормално" не ми се вярва да бъде по-силно от едно радио на батерии.
Второ - нещо не ми звучи като любезен хотелиер, на когото ще изсипем толкова пари наведнъж.
Трето - настаняване на други гости, защото ние явно сме били малко. Което значи в трапезарията да не бъдем сами, а и да пазим тишина, сигурно след 22.00?
Останалите - кажете си мнението за нещата.
Предлагам никой да не плаща, докато ни си изясним всички позицията ни по въпроса.
Zayo bayo вече е превел пърите 35 лв, макар че тя пише, че нямало преводи... Дано ако решим да се местим на друго място - тя да му ги върне. Ако не - @Zayo bayo, аз ще ти ги възстановя тези пари.
Моля, решавайте!
Яно си мисли че е единствената която предлага вила
мразя да ме изнудват - аз отивам там за да си празнувам и да си купонясвам, а не да съм в пенсионерски санаториум.
Относно 22.00 - да  си гледа работата
По закон мога да вдигам шум до 00.00 ч и след това имам право на 1 предупреждение преди да ме глобят !!!
Егати накуп ще и дадем 768лв за 2 нощи и един ден и пак недоволни !!!
Всички отиваме с една и съща идея, но истината е, че в момента само си подхвърляме реплики, а за организацията се "коси" единствено и само Румен! Дори и само пет човека да се съберем накрая щом искаме самостоятелна къща е необходимо да се предплати нощувка. Мисля, че е редно Румен да разполага с предплатата / по негова банкова сметка /, защото е възможна промяна по нощувките, а той единствен влиза в телефонни разходи за да ги урежда.
До @Stekyman:
След няколко лични съобщения, както и е-мейл до теб - нямам отговор никакъв. Нито твое потвърждение за идване на купона, нито отказ. При липса на потвърждение днес - ще го смятам за отказ.
Цитат:
Първоначално публикувано от zayo bayo
Всички отиваме с една и съща идея, но истината е, че в момента само си подхвърляме реплики, а за организацията се "коси" единствено и само Румен! Дори и само пет човека да се съберем накрая щом искаме самостоятелна къща е необходимо да се предплати нощувка. Мисля, че е редно Румен да разполага с предплатата / по негова банкова сметка /, защото е възможна промяна по нощувките, а той единствен влиза в телефонни разходи за да ги урежда.
Zayo bayo, благодаря за доверието и предложението :Drinks:
Ако продължим с тази вила, нещата са ясни - има я сметката на вилата, всеки да си превежда там. Ако решим да продължим там!
Ако сменяме вилата, сигурно ще изместим и датата, ако няма достатъчно време за подготовката. Тогава ще видим какви са новите условия за плащането, дали ще искат отново авансово предплата. И ще решим аз ли да ги събирам (поне връщането е лесно, ако се разсъхне работата с конкретната вила преди да съм ги пратил) или както сега - всеки си превежда по сметката на дадената вила.