Предложение за раздел продава.
Хубаво ще е раздела да се раздели на няколко под - раздела. Просто днес видях тема " Продавам домашно вино и ракия (от масив в района на гр. Старосел)" . Някак си това не пасва със темите за техника :( . Би било добре да има под-раздели примерно:
Продажба на битова техника.
Продажба на видео техника.
Продажба на аудио и HI-FI техника.
Продажба на компютърна техника и компоненти.
Продажба на GSM - и.
Продажба на други.
Това е примерно. Може и някой раздели да са обединени. Просто форума е технически и някак продажбата на вино, ракия мебели и т.н е хубаво да се обособи в отделен раздел.
Re: Предложение за раздел продава.
темата за виното беше изтрита.
Първо че според мен е неподходяща
Второ че потребителя беше нарушил малко правила ( това му бе третата тема )
абе видях я аз в изтритите теми, там и е мястото, Mr.TECHNO е напълно прав, абсолютно неподходяща е, даже бих казал, че е направо обида, за форума.
:2guns:Ами... няма да взимам конкретно отношение, само че изтритата обява няма нищо против правилата и наистина не виждам причина да бъде изтрита.
Това първо.
Второ - Аз пия и вино и ракия.
Трето - Цените ми харесват
Като обобщение - против съм триенето на обяви, които са написани по правилата, независимо дали са за вино, компютри, печки или жито.
Крис , сам каза повече от 1 обява да се трие
човека пусна първо две - слях му ги като за първо провинение , но после пуска трета ?
Щом нямаш нищо против ще я върна и ще я слея с другата .
А, аз със ситуацията не съм наясно - затова и казах че няма да взимам отношение.
След като си преценил, че е против правилата и е за триене - ОК, напълно те подкрепям...
Обсъждах само конкретната обява, а не дали е 2-ра, трета итн.
ПС - И какво съм казал не е толкова важно - просто в правилата пише, че не може един човек да има повече от една обява.
ПС2 - Напъно си прав, сега видях, че същия човек има и друга актуална обява....