Нова функционалност на форума - Галерия за снимки и видео
Галерия за медийни файлове - можете да отидете в нея от новопоявилото се меню в горния навигационен ред - таб Галерия.
Всеки би трябвало да може да качва свои снимки и да създава албуми. Все още, Галерията не е добре настроена, но като цяло е мощен и удобен инструмент за систематизиране на снимки.
Мисля, че ще бъде от полза на много от вас.
Пишете тук мнения и забележки за бъгове.
Re:Нова функционалност на форума - Галерия за снимки и видео
хубаво, ама нещо ми убягва на мене!
Създадох албум, но не знам как се добавят снимки в него, предполагам, че става в пространството, за коментар, като се ползва кода, но ако е така, значи снимките трябва да се качат предварително другаде.
Е не - имаш бутон Mass Upload - качват се на сървъра снимките. Има заделени 50GB за това.
Добра идея, но дали няма възможност да се tag-ват хората, които са на самите снимки? :smiley:
1 Прикачен файл(ове)
е добре де, или аз съм издрънчал нещо яко, или наистина има някакъв проблем при моя албум! :)
Нямам бутон, за ъплоад
Чакай сега - тук правиш албума.
Даваш бутона долу - Submit и албума се създава.
После, в него ще ти се появят опции за масово качване, редактиране, качване на снимка по снимка...
Масовото качване е много добра екстра и на пръв поглед работи много добре.
1 Прикачен файл(ове)
добре де ето го албума ми, единственото което мога да правя е, да го променям, изтрия и места.
Чакай да се логна като нормален потребител и да пробвам - кликни на албума - тогава трябва да се появят опции. В момента си в раздел със списък на всичките ти албуми, а не в конкретния албум!
не може, само Edit и Mark as seen ми излизат
Дамм... няма г менютата за качване на снимки.
Сега ще огледам...
Дамм, я виж сега?
За потребители с повече мнения от група фен, модератори и администратори е включена опция mass upload.
За редовните потребители е включена опция upload
За гости на форума - само разглеждане
да, тоя път стана. :)
Сложих няколко снимки от една сбирката на сетком, между добри приятели
Основната част от интерфейса е преведена на български.
Нещо... не ви кефи новата възможност като гледам - почти никой не й обръща внимание и не я ползва :(
А е хубава - снимките, качени в галерията се сдобиват автоматично с BBC код, който можете да ползвате по-късно в произволни постове във форума - удобно е и пести време.