10000 мнения за един месец във форума
Февруари 2012 година е първия месец в 11-годишната история на форума ни, през който вие - нашите участници сте изказали мнението си повече от 10000 пъти.
Благодарим ви, че спазвате добрия тон и семплите ни правила. Надявам се, че форумът става все по-полезен за вас.
Re:10000 мнения за един месец във форума
След 10000 участници във форума имаме и 10000 мнения за месец! Това наистина е успех! Успехи и за напред към следващото 10000!
FearМе мина 9000 поста - т.е за 10г е писал малко по-малко от колкото цял форум за 1 месец . Егати спамера :016:
моето е за >11 години, обаче hristoslav2 удря всички ни в земята - набримчил е 9.5К за 3 години... да те втресе чак :))
Цитат:
Първоначално публикувано от FearMe
моето е за >11 години, обаче hristoslav2 удря всички ни в земята - набримчил е 9.5К за 3 години... да те втресе чак :))
Има какво да каже човека в неговата област :)
Цитат:
Първоначално публикувано от FearMe
За разлика от теб аз съм поел ангажимент да помагам и се старая да отговоря на повечето запитвания...
Я направи една тема за консултантски услуги във финансовата област и да те видим :)
Цитат:
Първоначално публикувано от hristoslav2
За разлика от теб аз съм поел ангажимент да помагам и се старая да отговоря на повечето запитвания...
Я направи една тема за консултантски услуги във финансовата област и да те видим :)
Големи драки сте :) вие двамата :)
Цитат:
Първоначално публикувано от ops5
Големи драки сте :) вие двамата :)
Ааа той е виновен :)
Минах 10 000 поста...
Цитат:
Първоначално публикувано от hristoslav2
.........
Минах 10 000 поста... :thankyou-
Честито! :ole :ole :ole
Печелиш:
http://m.sibir.bg/uploads_bg/img/000..._1807734_l.jpg
Медал за особени заслуги! :)
(Надявам се да имаш чувство за хумор)
Христослав наистина много помага в неговата област.
Често го упреквате, че копирал и други подобни, но все пак помага. Така, че един медал си е заслужен.
Цитат:
Първоначално публикувано от Mr.TECHNO
Поредния четкаджия :016:
От колко време си във форума?
Четкаджия???
Аз съм четкаджия, а ти си смешен, задето така квалифицираш.
Като съм питал за телевизора, ми е помагал. Чел съм как други питат и той отново им помага. Какво значение има дали копира, дали превежда или нещо подобно? Важното е, че хората не могат, а той може. И не си цеди възможностите, а ПОМАГА. Къде е четкаджийството? Просто отчитам един ФАКТ. Като се изчеткам на христослав, какво ще спечеля? Нов телевизор ли? Ти като си от много време във форума, дава ли ти това право да квалифицираш така? Ако ще е така, ние новите да си бием камшика.
Не казвам, че други не помагат.
Смекчете тона ...няма смисъл да спорите за глупости!
брачеде ти побързай с постовете, че като гледам, тъкмо си скалъпил 12 годишно пребиваване и ше трябва да мрем след десетина дена. :))
Не разбирам, кво толкова ги гледате тия постове! Преди много години, когато имаше рейтинг, се дърляхме, за него, сега кво? За постовете ли ше почнем?
Ше зема да накарам аз крис, да ми нулира, даже направо махне моите. Ако пък не, да ми сложи -2000, така ще съм по оригинален и ще се отличавам от другите :035: :))
Майтап на страна, целта на темата изобщо не е била такава.
Цитат:
Първоначално публикувано от Lupus
Ааа благодаря :) Ех поне да ставаше за ядене - например печена тиква :grin:
Организирай церемония по награждаването, като си е по протокол - с червеният килим, духовият оркестър, химна....мажоретки :)