-
Отговор: Новият форум - впечатления, бъгове, за оправяне?
А бре това "тъмното" е най-добре за очите и е най-щадящо за тях, но някои от коментарите се "загубват" в цвета на основния черено-сив фон. Иначе в един друг форум, го бях направил "тъмен" фона и беше много гот, докато в един момент разбрах, че ми се "загубват" част от написаните коментари с оределен цветен шрифт(не помня точно кой цвят беше) :))
-
Екстра са тъмните фонове!!! @Крис, ако има възможност на тъмните фонове панела за управление да остане статичен най-отгоре, както е при --S2013_8. Тогава картинката ще е перфектна!
-
Цитат:
Първоначално публикувано от
justify
Иначе в един друг форум, го бях направил "тъмен" фона и беше много гот, докато в един момент разбрах, че ми се "загубват" част от написаните коментари с оределен цветен шрифт(не помня точно кой цвят беше) :))
мониторът ти е с много голяма намалена яркост. Оправи си настроките, като сложиш настройките на монитора на дифолт, намалиш синия цвят леко от къстом цветовете и си настрош яркоста от драйвера, на видеокартата. Ако пък не, има си специализирани сайтова, за калибрация.
Опаа ти май беше с лаптоп.
-
Тъмният форум е изплякан засега без никакви поправки и оптимизация, тепърва ще се променя, така че... просто изчакайте. Има много пипане и по цветове и по какво ли още не... в момента е суров :)
-
Моля за тест и мнения на мобилната версия на сайта - SetCombG - Портал за новини, технологии, компютри, хардуер, софтуер - моля да се преглежда с таблети / телефони. В краен случай може и с IPhone-и :)
Някакви проблеми да се забелязват?
ПС - Сърча още не е направен, другото би следвало да е.
-
Ако може да си върнете старата настройка че ми омръзна да минавам през меню - маркирай форума като прочетен .
За това става на въпрос .
Цитат:
Последните няколко дни нещо не е наред (поне при мен) форума - постоянно ми излизат в "Нови Постове" такива , които вече съм чел (даже и писани от мен) :confused: - на какво се дължи?
п.п. Ползвам Google Chrome .
-
Подобна настройка не е пипана през последните месец, два, други подобни оплаквания като цяло няма - изводът е - погледни си кеша на браузера, настройките, виж как е с друг браузер, вместо да набеждаваш автоматично форума за промяната...
-
1 Прикачен файл(ове)
Цитат:
kod
Ами... в момента има нова настройка, която касае единствено показването на нови постове. По-несъвършенна е, но товари по-малко и всичко би следвало да е по-пъргаво с нея.
Какво викате - отчитането на нови теми е много некоректно, да връщам старата ли :( ?
10-03-13, 22:37 - от тая дата е цитата който съм копирал и от тогава е проблема .
Ползвам 4/5 компютъра , на всички има инсталиран CCleaner който ползвам десетки пъти на ден .
Говоря за това .
Прикачен файл 10217
-
Форума така доби по-изчистен вид и това е добре!
-
Много добре е така - не го пипай!!!!!!:)
-
Сложих тъмната кожа :) - дори и в това състояние ми харесва, пък ако се направи и горната лента да не мърда ще е перфектно....
-
-
Цитат:
fXOrange
мониторът ти е с много голяма намалена яркост. Оправи си настроките, като сложиш настройките на монитора на дифолт, намалиш синия цвят леко от къстом цветовете и си настрош яркоста от драйвера, на видеокартата. Ако пък не, има си специализирани сайтова, за калибрация.
Опаа ти май беше с лаптоп.
Така е -с(лаптоп съм и с) намалена яркост е.Имам 7-8 енергийни плана и обикновенно е на някой от плановете под балансирания(със средна яркост на подсветката) и винаги се стремя да е по възможност на по -ниска осветеност като вземам предвид осветлението на "околната среда" най-вече за да си щадя очите.Защото колкото по-голяма е яркостта, толкова по-лесно и бързо се изморяват очите ми.
Това за яркостта е вярно, че постове се губят в 'тъмния фон", и когато увелича яркостта "се появяват" постовете.Като се калибрира тъмния фон тогава ще видим.Засега съм на "мрачен" фон от време на време.
-
Форума не работи добре с IE10.
Вероятно е нужна някаква актуализация или кръпка.
Чист мазохизъм е да се напише пост - бутона ENTER не работи вътре в текста, ако включиш Italic после не може да се изключи и много други.
С Compatibility View става, но това подсказва че нещо е остаряло и се търси съответната актуализация
-
Има нещо такова . И нещо часовника при публикация се различава с около..... 3 часа !