Теми според марките телевизори
Искам да направя предложения да се направят теми според маркта телевизор за да е удобно , защо досега не се направило така , аз сега в коя тема да си направя запитването за Philips примерно :confused::confused:, трябва да пиша на няколко места и т.н. много сложно така , направете тема Марка телевизори :
......
......
.....
..... и т.н
Отговор: Теми според марките телевизори
да намерих я , но не е лесно да се забележи , трябва по пригледно да се направи, така мисля
По прегледно от това, здраве му кажи...
Един съвет:
Първо покажете малко уважение към самия форум и след това раздавайте прибързани критики!
Цитат:
Първоначално публикувано от
Радостин Иванов
да намерих я , но не е лесно да се забележи , трябва по пригледно да се направи, така мисля
Винаги може да е по-прегледно и хубаво отколкото е.
Доколкото разбирам от написаното - ти имаш идея как да стане? Ще помогнеш ако я споделиш...
Отделно - запознай се с правилата на форума и давай организационните си предложения в правилния раздел - За Форума
Може с някакъв премигващ в различни цветове шрифт + Ambilight ефект, специално за Philips.
Имам желанието да направя подробно обяснение и FAQ в една нова тема за UHD TV..но този информационен блок ще заеме 20-24 поста, което може да се стори множко на някои.
Вероятно ще доближа професионалното писане по темата :) та искам да науча вашето мнение по въпроса:
- да оставя сегашната тема
- или да стартирам нова - по професионално написана, но може би с малко скучна и трудно смилаема за някои информация..Това ще ми отнеме 2 месеца.
Ако е удачно, мога да помогна с оформянето на FAQ-а като WEB страници, линк към които да бъде даден в темата.
Едно, форумът с оформлението си е доста беден и неудобен като форматиране, второ, информация, заемаща 20 поста от тема, освен да направи тежка темата, друг ефект няма да има, просто няма да се чете.
Принципно, за целта ми трябва информацията в някакъв формат, док например. Но, предвид огромните таблици, които правиш, това е немалко работа и също ще ми трябва време за оформянето на хтмл-а. Тоест, няма да стане от днес за утре...
Като WEB страници...не е добра идея тъй като няма да мога да ги редактирам и допълвам.
Ето ти пример на подобна тема с 20-ина информационни поста.
http://www.homecinema-fr.com/forum/v...t30052759.html
Хмм, да, прав си.
За редакцията не се бях замислил, определено ще е по-тррудна.
То.. може да се направи интерфейс за въвеждане, ама... ще стане мазило, особено с таблиците наистина.
В такъв случай - моето мнение е, че трябва да се развива постепенно или накуп нова тема, а тарата да се заключи, когато новата е готова.
Вчера я стартирах, но не знам какви ограничения си задал - за брой символи на пост.
50 000, прекалено много е, за момента е вдигнато, за да те улесни. После трябва да пробваме дали ако се намали ще доведе до проблеми при редактиране на вече направен пост.
Ако смяташ да намалиш ограничението, по-добре още сега да ги правя по-малки, но повече на брой.
Може би всяка под-точка в отделен пост.
Ами..,
Не знам, не мога да си спомня кога го вдигах.
Трябва да почета, ако не намеря ясно потвърждение, че не оказва влияние при редактиране на вече съществуващи постове - няма да го сменям.
Ако пиша всяка точка в отделен пост, ще се получат 36 поста.