S3C IP Transit
Резултати от 1 до 2 от общо 2

На какво попаднах...

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Junior Member
    Тук е от
    Jun 2023

На какво попаднах...

Днес получих странно писмо,от познат от форума.Не можах да разбера всичко, но ме помоли да отворя тази тема и да последвам инструкциите му. Няма да цитирам името му,както и цялото съдържание на писмото,само ще препратя фаила който ми е изпратил...Хммм, наистина е много странен...Според вас дали е истински и дали е възможно така да се постъпва? Накрая на писмото ме моли да съм предадяла на някакъв код да ядял повече супа,и то гореща...Не го разбирам това,но го предавам дословно.Някой ако може да ми обясни за какво става въпрос с всичко това

Прикачени изображения Прикачени изображения

2.  
  3. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2002

Отговор: На какво попаднах...

Да не става въпрос за един потребител, който счита че този форум не е частна собственост, а обществена институция и трябва той и участниците да определяли правилата. И пуска теми за това. И собственикът и администратор на форума с потребителско име Kod съответно го банва периодично. Тези дни пак беше пуснал тема и може пак да го е баннал. И за това по теб му праща традиционни български пожелания. Вие вече защо се "хващате на това хоро" е друга работа.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Попаднах на тази промоция и се чудя.
    От zorbata във форум Телевизори
    Отговори: 11
    Последно: 08-05-15, 15:36
  2. Отговори: 6
    Последно: 01-03-10, 11:59
  3. попаднах на нещо интересно
    От bobibp във форум Черен списък
    Отговори: 1
    Последно: 09-09-08, 12:48
  4. Попаднах на.... бългериън
    От stekyman във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 9
    Последно: 07-03-05, 17:47
  5. Попаднах на това
    От stekyman във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 1
    Последно: 18-02-05, 09:24
SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе