-
месечна такса?!?
предлагам !!!! :
- НЕКА членството в този форум да е платено.......,
... сумата да е от :
..... 0.3 до х.хх лева(BGN) на месец ...(това е въпрос на преценка на създ./модераторите - не съм им правил сметка на разходите за форума.... )
САМО така ще се освободим от присъств. на разни "навляци" и тем подобни, а може Би ще си върнем членовете(това звучи смешно - знам), които загубихме през времето от което членувам тук
не претендирам за оригиналност - просто виждам, че тенденциите в световен мащаб са такива(подобни)
-
месечна такса?!?
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">предлагам !!!! :
- НЕКА членството в този форум да е платено.......,
... сумата да е от :
..... 0.3 до х.хх лева(BGN) на месец ...(това е въпрос на преценка на създ./модераторите - не съм им правил сметка на разходите за форума.... )
САМО така ще се освободим от присъств. на разни "навляци" и тем подобни, а може Би ще си върнем членовете(това звучи смешно - знам), които загубихме през времето от което членувам тук
не претендирам за оригиналност - просто виждам, че тенденциите в световен мащаб са такива(подобни)
<div align="right">оргинално мнение на smarty</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Ами аргументирай се за световните тенденции. Посочи, кои сайтове и форуми имаш в предвид, каква е тяхната тематика, аудитория и т.н.
Тогава може да стане истинско обсъждане. Защото аргумента за "навлеците" никак не ми звучи убедително.
-
месечна такса?!?
"навлЕци"?!?... no comment. Нямам думи. Мисля да пусна анкета:
"Заслужава ли smarty да бъде член на Setcom.BG Форум?"
Това, което предлагаш е чудесна идея. Ще предложа на КрИс експериментално за един месец да въведе такава такса. Всеки пост да се заплаща - на буква по 1 ст. Определено ти ще бъдеш ощетен, а не го заслужаваш. Много си ценен и активен, но поне по този начин ще спомогнеш финансово на Setcom.
Относно "тенденциите в световен мащаб" ...no comment, че достатъчно се набутах за днес :)