-
bug detected.
Бъгчето наистина е много малко, но ако искаме да бъдем перфектни :-)
В момента в който посочиш ник-а на някой човек, в статус бара се изписва Виж профила на $ник. В момента в който посочиш аватара се изписва View $nik`s profile. Ако човека е задал домашна страница се изписва visit $nick`s homepage. Ако ще е гарга, да е рошава. Преведете го, не е чак толкова сложно.
-
bug detected.
При мен не е така!...
..."виж профила на fori"
..."виж страницата на fori" и т.н.
Уточни си параметрите и по-скоро software, за да го преборят [;)]
-
bug detected.
Обаче, и при мен е като при fori.
Някакви идеи от къде да го оправим това? Не, че е голям проблем. Всъщност, дори не го бях забелязал преди fori да каже, но ме дразни когато не знам нещо.
Ако има значение, използвам AvantBrowser v8.02 build 105
-
bug detected.
Fori не си е комплирал правилно кърнела за Longhorn не знам...
-
bug detected.
И при мен има 2:
1.Когато си отворя форума ми показва кои рубрики не съм посещавал. До тук добре, но като започна да ги отварям в нов прозорец по някое време решава че не съм посещавал нито една(в новите прозорци) и всичките са розови...
2.Може и да не е бъг, но като пиша в тема и излезна от форума - после ми я показва като непрочетена.
През цялото време ме вижда като регистриан потребител.
С Avant Browser съм.
-
bug detected.
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">И при мен има 2:
1.Когато си отворя форума ми показва кои рубрики не съм посещавал. До тук добре, но като започна да ги отварям в нов прозорец по някое време решава че не съм посещавал нито една(в новите прозорци) и всичките са розови...
2.Може и да не е бъг, но като пиша в тема и излезна от форума - после ми я показва като непрочетена.
През цялото време ме вижда като регистриан потребител.
С Avant Browser съм.
<div align="right">оргинално мнение на breiii</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Или е bug във форума, или е bug в AvantBrowser-а, защото и при мен е така, а аз също съм с AvantBrowser.
-
bug detected.
-
bug detected.
Аз ги виждам като:
Виж профила на ........ и
Go to Vizit ........... Homepage т.е. едното е преведено а другото не.
-
bug detected.
Забелязах следния проблем:
Като вляза в първия раздел "Дъра-Бъра" и след връщане с "Back" вече всички раздели се маркират като "прочетени" въпреки че в тях има нови мнения?
-
bug detected.
когато няма въведена хоумстраница в профила при посочване с мишката върху аватара в статус бара изписва View $nik`s profile а когато има въведена страница изписва visit $nick`s homepage. Според мен това не е бъг ама незнам има кой да каже ;)