или форума се е "бъгнал", или АЗ имам проблем...
или форума се е "бъгнал", или АЗ имам проблем(напр. CPU прегрява), или вируси са ме "погнали"....
ЕЙ,
тази вечер/вече сутрин - форума се държи доста странно - резолюция 480х640 , не приема мнения, дава ми някакви джава генерирани ХТМЛ съобщения за "няма достатъчно дисково пр." - само дето не разбрах, при мен ли няма "спейс", или на вашето "къща/сървър".
... щото другите "уеб места" си се държат нормално.
Споко, не е бил проблем при теб [;)] - най-малкото поради това, че го имах и аз...
аха,
значи бъгня е..
мерсидаря ти Raid ...,
поуспокоих се малко..
От сървъра е, нямаше място на диска. Позачистих го, дано само не съм отрепал нещо, дето не трябва [:)]
абе и аз съм си бил виновен донякъде:
<u>V</u>iew , Te<u>x</u>t Size , Lar<u>g</u>est
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">абе и аз съм си бил виновен донякъде:
<u>V</u>iew , Te<u>x</u>t Size , Lar<u>g</u>est
<div align="right">Originally posted by smarty*-*17/03/2004*:* 12:16:15</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Хе-хе [:D]! Извод: не ползвайте прекалено големи размери на шрифтове, щото задръствате диска [:D][:D][:D]
P.S. smarty, нали не се засягаш, майтапя се[;)]
Ами ти как мислиш, че освободих място на сървъра- сложих си най-малкия шрифт, и готово [:)]
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Ами ти как мислиш, че освободих място на сървъра- сложих си най-малкия шрифт, и готово [:)]
<div align="right">Originally posted by etg*-*17/03/2004*:* 14:29:20</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
[Yes!][Yes!][:P][Yes!]