Kakvo ste kajete za RA2 YURI'S REVENGE
Kakvo mislite za igrata ? Sporored men e mnogoooooooo iaka geimplay grafica ne 4ak tolkoz ama zvuka e varha amtmospherata mnogo mi haresva campaniite sa mnogo iaki skoro ste ia igraia v multipalyer s priateli i ste vidim tam kak e >
Gamer sum no razbiram dosta ot hardware skoro zapo4vam da u4a za systemen administrator .Znam frenski bulgarski i angliiski .
Време за реклама.
А за Yuri's Revenge си прав, наистина е много яка. А ако си навит мога да те пробвам за да видим кой е по-добрия( и аз съм от Варна).
znaete li otkade moje da se svali taia igra rip-nata ?
ra2 e qka igra no expansion-a e ujasen>...
magic to you all>...
DJ e mnogo slab.Pravq go 100 kila 4e i otgore.A puk tebe 6e te napravq 100 000 tona.Az sum BOG na taq igra.
<BLOCKQUOTE id=quote><font size=1 face="Verdana, Arial, Helvetica" id=quote>quote:<hr height=1 noshade id=quote>
ra2 e qka igra no expansion-a e ujasen>...
magic to you all>...
<hr height=1 noshade id=quote></BLOCKQUOTE id=quote></font id=quote><font face="Verdana, Arial, Helvetica" size=2 id=quote>
Mnogo si e qk, ama kato ne moje6 da mislish po nestandartno problema si e tvoi.
edno e da e po-nestandartno,drugo e da e gotino
magic to you all>...
Igrata e vurhovna a Baron_Plague I DJ gi poznavam i sa mnogo slabi.A za igrata si e super nqma ravna na neq
Ami dj i tam drugia ako iska6 moje da napravim edna v doom 2.A ko 6a kaje6 .Sti izdam edn a taina imam vsi4ki serii c&c cato zapo4ne6 ot tiberian draw tova ste re4e purvata.
Gamer sum no razbiram dosta ot hardware skoro zapo4vam da u4a za systemen administrator .Znam frenski bulgarski i angliiski .