-
Doom3-Problem
Значи получава се следният интересен проблем:
Играта не може да се зареди на компютарът ми - минава всички процедури с 3-те диска и след като излезе няма създадена директория, нито следа от играта.
AMD 2000+, 512 ram, gf5200 - 128 bit, 128 ram.
Интересно, че на по слаби компютри от същите дискове се зарежда.
Дали и пречи някакъв софтуер или нещо друго - кажете вие?
-
Doom3-Problem
не може да няма нищо... сигурен ли си, че си пуснал едно find на doom3.exe на my computer?
-
Doom3-Problem
-
Doom3-Problem
Погледни в коя точно папка ( ако трябва си запиши ) се инсталва играта. Другия вариант е да ти даде грешка самата инсталация и разбира се преди да приключи да изтрие новосъздадените файлове. Въпреки това обаче мисля, че самата папка ( празна) ще остане.
-
Doom3-Problem
Според мен нещо ти се прецаква точно на края на инсталацията обаче не ти го казва като глешка и затова не разбираш какво е станало. Пък може и въобще нищо да не е записало на HDD-то ти през цялата инсталация.
-
Doom3-Problem
не може да не се записва нищо.проблемът определено не е в това
има програми за real time monitoring на хард, регистри и т.н. пусни си някоя и тогава вече пусни инсталация. със сигурност ще разбереш какво става и къде е проблема.
-
Doom3-Problem
Имал съм такъв проблем с един диск на Delphi. Като пуснеш инсталация от диска, всичко изглежда наред, а като свърши, на HDD-то няма никой. Изходът беше да запишеш CD-то на диска и оттам да инсталираш.
Не знам дали е приложимо в твоя случай, ако искаш и имаш място пробвай.
-
Doom3-Problem
Друг вариант е да пробваш с други CD-та. Примерно на някой твой авер. Проблема може да е нещо в твоите копия.
-
Doom3-Problem
Виж сега,и аз имах същият проблем.
Значи след като запишеш и трите диска ти иска отново първият диск не му го давай.
Виж къде се е записала играта и ръчно копирай файла game00.pk4 от диск1 в директория base на играта.
Иначе след като дадеш отново диск1 се трие цялата игра.
Пробвай така и пиши дали се е получило [^]
-
Doom3-Problem
Pri men problema beshe che nqmah MSDN Instalera na microsoft neznam moje da e ot tova!