-
пичве, помогнете pls!
Пичове, имам един въпрос, който може да ви се стори смешен...
Искам да си инсталирам Half Life 2, но на третия диск ми дава грешка! Свалих я от data.bg. На друго място не съм я намерил. Някой може ли да ми каже от къде другаге да си я дръпна или поне само третия диск?
Благодаря ви! :-)
-
пичве, помогнете pls!
Пич, за коя игра става дума ?
Освен това тук има и дами, така че задавайки въпроса с обръщението "пичове", абсолютно ги изключваш от кръга на тези, които биха ти отговорили... а в някои случаи това си струва, повярвай ми!
EDIT: Добре е, че поне вече си посочил играта [8D]
-
пичве, помогнете pls!
Учтиво моля за извинение засегналите се от моето обръщение. А че има дами тук е ясно. Но една дама може да бъде "пич", както и един мъж - "п....а". Така че нищо негативно не съм вложил в този израз.
А за играта - май съм я написал...
-
пичве, помогнете pls!
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">.....Но една дама може да бъде "пич", както и един мъж - "п....а". Така че нищо негативно не съм вложил в този израз.
<div align="right">Originally posted by boishin*-*14/12/2004*:* 14:01:00</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Извън темата:Думата "пич"е от турски произход и означава:урод,изроден,издънка/за растения/ и т.н.
и е и синоним на нашата:****** ....
Защо ли не съм чул никога дядо ми да казва:Аз съм голям пич!?
-
пичве, помогнете pls!
те пък дамите ей сега ще му дадат линк - хехе.
все едно да отговорят на въпрос за "изпреварване на запалването", или на доста по-прозаичния "защо свети крушката?"
-
пичве, помогнете pls!
Ама че дискусия стана! Човека поиска линк, аз най-приятелска забележка му направих, а докъде стигнахме...
Реплика към Zaphod_B - изчакай само малко и ще видиш дали няма да получиш компетентен отговор специално на въпроса за изпреварването на запалването!
И хайде на въпроса по същество...
-
пичве, помогнете pls!
Ти къде го чукаш, то къде се пука....
аз помолих за съвет (или услуга), а само дето не получих анализ на международното положение..... но не е късно! Може и Велизар Енчев да се логне по някое време [:)]
P.S Я да видим какво ще стане с "изпреварване на запалването" [:P]
-
пичве, помогнете pls!