Знаете ли от къде мога да намеря такива игри ?
  Значи става въпрос за такива игри каквито имаше едно време на големите машини.Такива като Cadillacs & Dinosaurs,Punisher,Slammasters,Street Fighter и т.н. Ще съм ви много благодарен ако можете да ми кажете от къде мога да си намеря такива игри интересуват ме най-вече такива от рода на Street Fighter,В смисъл където трябва да се биеш така с някой.Имаше едно време много хубави такива игри ама на големите машини :).

Благодаря ви предварително!
  Има емулатори на тези машини, както и на повечето игрални конзоли.

mame32, callus  и т.н.

Мисля, че това второто е по-правилния отговор на твоя въпрос.

Отделните игри се теглят като отделни файлове(т.нар. ROM), които обикновено са архиви и се слагат в дадена папка, според изискването на съответния емулатор.

Има доста неща, които може да намериш - за пример пробвай да потърсиш в www.data.bg с ключови думи,като Rom, callus, mame.

Успех !

Благодаря ви за отговорите,но аз исках да попитам специално за 1 игра,тя е от рода на Street Fighter,но не знам как се казваше и от толкова много ромове незнам как да я намеря а и незнам изобщо има ли я.Та играта беше както казах нещо като Street Fighter само че могат да се правят доста повече магии,големи и т.н. и не си избираш само 1 човек а 3-ма след което преди да започне играта си избираш реда на хората кой да играе пръв,втори и трети.Някои от имената на играчите в играта бяха:Ralf,Clark,Kim,Terry,Andy,Robert,Ryo,Jое, и други за които не се сещам имаше един шишко с едно гюле :).Ако някой се сеща за тази игра и помни името и моля да ми каже а ако ми дадете и линк от където мога да си я сваля ще сте златни :).
  Ако не се лъжа играта е World Wаriors, но може и да греша :)
  Надявам се да си прав :).

Ако можеш да ми кажеш и от къде мога да я намеря ще съм ти много благодарен :).