The Sims 2 под Win XP SP2 не иска да тръгне ?????
Проблема е следния :
Играта е на 4 CD-та. Исталирах я. Сложих кракнато .ЕХЕ .
На Win 98 SE тръгна без никакъв проблем .
Същото направих и на XP , НО уви.
Да поясня - играта тръгва , минава представянето и като стигне до менюто или екрана в които трябва да си избереш от предоставените възможности и да играеш , казва че не намира файловете , които играта слага в Documents And Settings na XP .
На Win 98 файловете са в My Documents .
Идеи какво да направя ???
Да не би инсталацията да е сложила тези файлове в някоя скрита подпапка или пътят до там да е некоректен, т.е. да има някой невалиден символ, който играта да не може да разчете [кирилица, например]? При <font color="red">Win98</font id="red"> няма как да стане...
И аз си мислех за същото , но не мисля , че ще е нещо такова .
Папките или имената им са системно зададени . Аз не съм пипал.
Немога да проверя веднага . На друго място е .
Има още една такава машина , ще пробвам и на нея ?!
Аз също съм на SP2 и The Sims2 върви безпроблемно.Дъщеря ми редовно тормози компюра с нея и не дава никакви проблеми.Факт е обаче,че играта е доста тежичка.Да не би видео картата ти да е по-слаба,а?Моята е FX 5600 и когато дъщеря ми скоростно прецъква по менютата понякога незабележимо започва да насича.
Мисля , че картата е добра Radeon 9550 128 MB / 128 Bit .
Поне по моите разбирания [^] .
Разбрах , какъв е проблема . CD1 беше надраскано и не винаги искаше да чете . И в случая , предполагам , при инсталацията е прескочило да сложи онезо ~ 342 МБ в My Documents . Понеже това го прави в началото , а и грешките бяха в началото на диска .
Изкопирах го и всичко се оправи . [8D][8D][8D]