DOOM3 Resurrection of evil KEY
Днес си изтеглих продължението на DOOM3, но за съжаление не мога да намеря сериен номер.След като се инсталира играта и се пусне, се показва прозорче в което пише да се въведе серийният номер на DOOM3 и на D3Resurrectin of evil. Пробвах сигурно 15 номера, но все ми показва че са грешни и играта не тръгва. Моля някой ако има валидни номера или ако знае някакъв друг начина за решаване на проблема нека драсне няколко реда.10Х
елементарно Уотсън :)
Вариант 1:
Компютъра ти не трябва да има интернет докато стартираш ДУУМ, защото проверява серийния номер дали е истински. Изключваш нета, пишеш номера и играеш
Вариант 2:
Това не е проверено от мен - но хората пишат, че след като си напишеш серийния номер в регистрито на Уиндоуса, после нямало проблем.
Вариант 3: (проверен и работи)
За да не дискънектваш нета си направи следното:
"Start -> Run, в плето копираш - C:\WINDOWS\system32\drivers\etc
edit с Wortpad на файла "hosts"
изтриваш последния ред и копираш това:
127.0.0.1 idnet.ua-corp.com
Успех!
Novia:
Вариянт 4:имаш си firewall- да кажем KERIO и като си пуснеш за първи път играта то те пита дали да пусне DOOM3 да се конектне към сървъра на ID, ти му казваш НЕ завинаги и си готов и пак си имаш нет и всичко!!! и си му вкараваш номера от ключовете дето са дадени в папката на диска на DOOM3: RoE и ти си човека после!
Третият вариант проработи наполовина при мене. Отножо ми поиска ключ, но когато вкарах този: T7LB-BD27-TWLC-SDGD-F6, играта си тръгна.[8D]
Ot kede moje da izteglya DooM3?
И добре ли ще върви на 447МБ/2200МHz/64МБ
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">И добре ли ще върви на 447МБ/2200МHz/64МБ
<div align="right">Originally posted by MAD*-*03/05/2005*:* 15:22:08</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
не
1. не си казал каква ти е видео картата, но в общи линии няма видео карта с 64 mb, на която да тръгне сносно.
2. ram-ът ти също е много малко
3. ако процесорът е ХР, а не Sempron има някакъв шанс да се справи, поне частично, но ме съмнява
пробвай на 640*480 на минимални настройки... може и да става за нещо...
Видеото ми е вградено в дънната платка и процесора ми е Sempron 2200MHz
С вградено видео, просто отпиши играта. няма начин даже и да я подкараш, камоли да я играеш :)
Вече имам нова видео платка(Radeon 9550, 256MB RAM,128 bit),и процесора е на OVERCLOCK сега е 2500+(512MB RAM),но вървеше същото кoгато беше 2200+ и 333MHzRAM,сега е 400MHz(RAM).Сега върви много по-добре,от колкото с вградено видео.