ПРОБЛЕМ с DIABLO II през Limited Accaunt
Имам следния проблем с ДИАБЛО 2: инсталирал съм лицензна версия на ХР но пускам на децата Limited Acaunt. Когато акаунта е такъв Диабло не си вижда СД-то и не тръгва. Може ли това да се оправи без да се пускат администраторски акаунти, през които се играе без проблеми /акаунтите са същите/
Re: ПРОБЛЕМ с DIABLO II през Limited Accaunt
трябва да го инсталираш под всеки account отделно, защото diablo 2 не може да се инсталира за всички users... просто е прекалено стар и няма такива опции.
не съм се ровил да видя точно какво слага по регистрите и за кой user, но ти предлагам далеч по-елегантно решение - казваш версията, даваме ти crack и 1-2 инструкциики (които се свеждат до простото копиране на всички .MPQ файлове от дисковете в папката на играта ) и повече нито ще ти иска диск, нито ще ти трябва диск.
Благодаря за съдействието :) :Drinks: version 1.03, инсталирал съм допълнително и Expansion set: Lord of Destruction
след като си сложил LOD, значи вече си с 1.08. ако не си слагал допълнително отделния patch 1.09 или 1.10, тогава това е нещото, от което се нуждаеш:
http://www.megagames.com/cracks/html/c901470_0.htm
на същата страница ще намериш и "лекарства" за 1.09 и 1.10, които внасят нови промени в играта, но ги слагай САМО ако си сложил преди това официалните patch-ове