С.Т.А.Л.К.Е.Р.И, дайте едно рамо!
Прехвърлям си, значи, върху нова инсталация работните файлове, настройки и документи и като едното нищо изтървам запазените игри от Сталкер-а... кой да погледне има ли нещо интересно в "C:\Documents and Settings\All Users\Documents\stalker-shoc" :(
Та, молбата ми е, ако може някой колега да сподели свои saved games докъм средата на играта! Току-що бях изключил The Brain Scorcher и ужасно искам да разбера какво става по-нататък, а нямам време да преигравам отново всичко отначало, затова и пуцам на easy. Претърсих мрежата за решение, но попадам само на проблем с несъвместими пачове. Надявам се, че искането ми не е неетично по някой геймърски кодекс... ако е така, кажете ми го право в очилата :)
Re: С.Т.А.Л.К.Е.Р.И, дайте едно рамо!
дай маил !
Точно до там съм с бая мощно въоръжение :) много пари и як костюм
Ша черпиш !
само че съм с версията Stalker New War І определено няма да ти хареса "мечката" която ти правят всички видове мутанти - скачат ти по 20 накуп , няколкократно и едновременно !
Благодаря ти, Mr.TECHNO! Очаквам още предложения обаче, предупреждението с "мечката" леееко ме обезсърчи, въпреги опита ми от Half-Life 2 :) Пратете ми още нещичко на xiiid@mail.bg, колкото за план "Б"...
new war версията е сподобрени показатели и добавени много мутанти - които на места ама наистина са отвсякъде
примерно - в агропом, където отиваш да помогнеш на сталкерите срещу милиционерите, даже не можеш да стигнеш до сталкерите - над 100 единици ти скачат отвсякъде