От коя "библиотека" е този фаил ADVAPI32.dll ?
Когато зареждам една игра в Демон тулса ми излиза съобщение " The procedure entery point CreataProcessWhit TokenW could not be located in the link library ADVAPI32.dll" .
Ако дам ОК на съобщението и пробвам от сетъпа във виртуалния диск се получава същото съобщение и дотам. Ако някой има идея , нека моля да я сподели.
Добавено: в смисъл от коя програма съдържа библиотека с този файл , малко доуточнение на темата.
Re: От коя "библиотека" е този фаил ADVAPI32.dll ?
хехе, кой се опитва да пусне Halo2 на Windows XP? ;)
познах ли?
ако "да" - нищо не може да ти помогне. хало-то се подкарва с WoW Launcher-a, но при мен стига до началото на нова кампания, но отказва да стартира ниво...
FearMe ти си пророк. Нистина играта е тази. Аз , както съм казвал , не съм много по екшъните , но когато имаш деца е друго. Искат да има пуцалки. И естествено , аз минавам по-голямата част от играта (все пак повечето са за 12 +).
Явно е , че няма да стане. Остава въпроса , защо е по торентите и имат ли връзка с главния мозък ъплоудърите. напоследък все повече игри са скапани и не тръгват поради една или друга причина.
Както и да е благодаря все пак , иначе щях да се полутам още доста. Язък за свалянето на играта.
...слагаш временно една vista (за предпочитане на отделен хард, който после да затриеш до 0) и си готов
halo2 е "vista only" игра и подкарването й под хр е по-скоро въпрос на късмет и случайност, отколкото на майсторлък. при мен и stenly стига до въпросното място и не може да зареди ниво, но пък има писано в нета, че е вървяла безпроблемно, така че пробвай все пак въпросния WoW launcher, може пък да си от късметлиите ;)