-
Sanitarium
ako nqkoi e igral tazi igra plss help me!
zna4i nivoto e slet onova s momim4enceto.zapekal sam na edni 3 daski ot koito trqbva da izvadis glavnite bukvi i da postrois izre4enie.
ot 3 daski napravix 2 ama na 3tata(na koiato ima nai mnogo dumi i bukvi)zapekox!na koi li ne sam daval da se probva da napravi izre4enie no nikoi ne moja.ta ako nekoi go e napravil da kaje plss.
no vse pak ako iska nqkoi da se probva eto i zada4ata:trqbva da se postroi izre4enie sastoq6to se ot 3 dumi s slednite bukvi:
H,E,T,D,I,E,S,Y,K,O
parvata duma e ot 3 bukvi vtorata ot 5 a 3tata ot 2.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _
-
Sanitarium
beshe neshto ot sorta na " the youth hides the key for salvation "
Младите крият ключа към спасението.
-
Sanitarium
аз вчера се помъчих да сглобя нещо, но твърдо стигнах до извода, че граматически правилен израз само с тези букви не може да се състави. я дай всички останали.
-
Sanitarium
Maniak kakvo stava pich nemojesh li da namerish gamkata? A FearMe
Aide da mia ia dadesh akoe na 3te diska PLEASEEE!!!
-
Sanitarium
heh namerix go we :)
key hides to e bilo
btw ako nekoi ima verno 3te cdta da kaze
q kazete oste igrici kato sanitariuma
-
Sanitarium
аз като казах "дай всичкото" - ти: "не, та не" - изречение било [:)].
-
Sanitarium
as sam dal si4ko-H,E,T,D,I,E,S,Y,K,O
key hides to
-
Sanitarium
да, но това не е изречение, а фраза - част от изречение и сама по себе си няма смисъл. аз и нея я бях съставил вчера, но не е постнах, просто защото няма смисъл извън контекста. има още няколко възможни варианта, които също можеха да бъдат вярни, но аз се стремях към самостоятелен смислен израз. а и горното го казах с шеговит тон, ти да не се натовари? [:)] sorry, ако е прозвучало грубо.
-
Sanitarium
we i as ne znaex 4e e bilo ne smisleno.
poneze predisnite 2 takiva bqxa smisleni i za tva si mislex 4e i tva e bilo
-
Sanitarium
BobiTT ne moga da go namerq tozi v koito sa mi diskovete za tova ne sum pisal.
-
Sanitarium
izre4enietoe "he youth is the keyto salvation"
-
Sanitarium
sorry za nerazbiraemiq post ama SPACE ne mi ba4ka !
izre4enieto e " the youth is the key to salvation" :))
-
Sanitarium
BobyTT diskowete sa v mene pishi na maila da se razberem neshto.
-
Sanitarium
ave nqkoi da znae zashto mi spi4a igrata oshte v na4aloto tam kato igarq na krienica s lapetata i kato ostane samo edno da namerq hvarlq onaq lulka vav vodata za da premina ot drugata strana..????
i tam spi4a muzikata si varvi onq sa protqga sviri si oba4e nishtu ne moa da napraq i escape ne ba4ka daje.
Igraq palnata versiq na 3CD-ta
10x predvaritelno