Резултати от 1 до 9 от общо 9

Reversi

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Jun 2002

Reversi

Тая игра я имаше още за 8-ци. Имам я на GSM ( Siemens M35) Някой до знае откъде да си я дръпна за Windows.

( В тая игра има диска с квадратчета и се играе с два цвята пулове. При поставяне на пул всички пулове между него и пул със същия цвят променят цвета си )

Благодаря предварително ! ! !

2.  

3. Super Moderator Аватара на FearMe
    Тук е от
    Jan 2001

Reversi

истинската игра е японска, нарича се "go", обръща се само един пул между два с един и същи цвят, имам я за 16-ка под името "go-moku" (на 5 1/4" fdd) и съм я виждал за at.

старата dos версия:

http://oldgames.bgbest.net/word.php?&what=G&from=10

4. Member
    Тук е от
    Jun 2002

Reversi

Na tozi link ima igra go-moku ama tia e niakakva pohodova strategia, pone az tova vidaah na byrz pogled.

5. Super Moderator Аватара на FearMe
    Тук е от
    Jan 2001

Reversi

не е rts, споко. ако мислиш, че в 21k можеш да натикаш rts, давай [:D]. аз siemens m35 не съм виждал и не знам как са я променили, но по описанията ти - това, което аз ти давам - това е. иначе не знам, sorry.

6. Member
    Тук е от
    Jun 2002

Reversi

Извинявам се грешката е моя. Пуснах я ! Не говоря за това! В играта която ми трябва, например ако играеш с белите, слагаш бял пул и всички черни пулове между този пул и всички други бели пулове по линия или диагонал стават бели. Целта е накрая кой ще има повече пулове от неговия цвят. Същата игра я има и в Ериксон R380 S

7. Super Moderator Аватара на FearMe
    Тук е от
    Jan 2001

Reversi

zviara, sorry, брато. просто не съм те прочел внимателно. сега вдянах за какво ми говориш. ама яко съм ги оплел двете игри [:-paperbag]. но и това, което ми описваш ми е минавало през ръцете. ще видя у нас, мисля, че нещо подобно бях мярнал на един диск.

8.  

9. Senior Member
    Тук е от
    Jul 2002

Reversi

Ima ya v online variant - "Internet Reversi" v XP i mojesh da ya igraesh s opredelena kategoria sapernik. Moje i v MSN Zone.

10. Member
    Тук е от
    Jun 2002

Reversi

Въобще не съм се сетил да погледна там. Тръгнах оттам, че ми трябва off-line вариант.

11. Member
    Тук е от
    Jun 2002

Reversi

А още по-лошо, че се сетих едва сега: хората са направили Google. Потърсих и намерих едно - две неща!

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе