HOMM4 The Gathering Storm кампании...
Мда, най-накрая успях да се преборя и с шестата кампания, която се играе с героите от първите 5.
Резултата - минах я за 46 дни на Champion ниво на трудност 5345 точки...
Айде майстори - кой ще ме мине :))).
ПС - поста е ориентиран специално към Кафето [:D]
Бре, бре, бравос! 5345 точки на фона на моите 2800 звучат впечатляващо. Аз всички кампании ги играя по навик на Advanced, изобщо не ми е хрумнало да пусна последната на Champion. Сега като ми каза пробвах и я почнах така, наистина няма проблем май да се мине. Интересно само дали може да се изиграят всички кампании на Champion, то проблемът ще е предполагам само в първите карти. Айде, пък ще видим Крис дали не си си развалил формата срещу истински противник от тия точки :-P
Bravo, az go minah za 61 dena na Expert. Zel, mnogo zle !
Ama geroite sa mi iaki:
Order - 33 lavel
Chaos - 70 lavel
Life - 59 lavel
Barbarin - 57 lavel
Elf - 43 lavel
Pi4ove 6e vi zadam mnoo lamerski vapros ama niama na4in.Znat4i stigam do predposlednia campaign na Gathering Storm (toya s Alita Eventide) na predposlednata misia i ne moga da namera Red border guard i ne moga da hoda nikade.Moga da mina prez niakva porta ama sled kato bia 4ervenia na koito ve4e sam mu zavzel zamaka [:(!][V][?].Kazete mi az li sam oslepial ili [?] ili kvo [:)]
Хм ...
Ми то беше отдавна.
Ще погледна, май си пазя сеифовете.
Ima li niakvo razvitie po moya vapros[8)].Aide be hora ne mi kazvaite 4e vi zatrudniavam[V].
A niakoi moze li da mi kaze osven tozi GAthering Storm dali ima oshte niakakvi add-oni? Kakvo predstavliava tova Gathering Storm i otkude moga da go drupna, samo da ne e v Bulgaria? Vuprosa e orientiran kum Kris i Kafeto :) Az sum prevurtial samo default misiite predi dosta vreme...?
Mersi predvaritelno