-   GTA3, safe game problem  ами уж са сейфам ама като лоадна сейфа и неще да тръгва ,басе е згавацията.

Аааа да ви кажа един виц, дет ни го разправи по време на лекции професора ни:

Става въпрос за Бургаския акцент...

Та казали на една бриунетка да застане пред един

Компютър й и казали да кликне (click)

и тя клякала.

И аз попитах професора дали сам си го е шил тоя

виц и той ми отговори: -Не сам си го плетах .

И аз като станах кат му набих една пета в челото

напрао го саборих от ряз,чеинето му беше на една страна и леко се беше врязло в черепа му , обаче кат му изсипах една тупалка с лявата ми ръка и той ми вика брех ко стана,а аз му казах:

-Внимавай ейй че това беше с лявата, за дясната

да не говорим.

Той естестено се насра.А аз бях толкова безмилостен че повторих номера с петата.

И изведнъж искочиха още двама,няква охрана

изгеждаше бяха като напрайх един хелекоптер направо ги изсипах на задни джобове ,даже единят

се превартя и падна на челна стойка, и му викам аз поеми тая седалка от рейса и шуууп ,го извартях на 753 градуса.А на другия дадох чорапа на баща ми след като се е прибрал от работа без да си е мил краката .

А на  сутринта ги заключих в тоалетната , естествено баща ми вече е беше ползвал .

Опаа май пак съм се отплеснал от темата ...

та за ГТА3 кажете ми що стаа така.

-   GTA3, safe game problem  igrata ti ne e v red tegli i edin reinstal.

btw mnogo filmi gleda6.

-   GTA3, safe game problem  Meleee chovek, kvo beshe tva we??? Ti si strashen ubiec bil!!!

A za igrata, ima edin falshiv crack, s koito igrata ne moje da se loadva!!! Dava ti illegal operation na gta3.exe Teglish si drug crack i go slagash nego, to e edna programka s koiato krackvash exeto, samo che triabva da preinstalirash igrata shtoto exe-to triabva da e originalnoto(a ne cracka koito veche si kopiral)

Ima go v techno link-a, napishi v tarsachkata:

"Grand Theft Auto 3 no cd crack" To e edno *.ace failche. Ako ne se opravish, pishi!!!

-   GTA3, safe game problem  Vzemi se porazrovi malko vav foruma, po nazad, ima ia taia tema za GTA3 

-   GTA3, safe game problem  oks ama ne mi se turseshe ... 

-   GTA3, safe game problem  Ami proveri vav free.techno-to tam ima crack...