Poll - Най-добрите куестове !
Ами прочетохте заглавието, така че газ [:P]
Всеки да си каже любимия куест, да каже защо му е любим и разбира се да каже, от къде може да го свалим [:D]
Общо взето ме интересуват, както нови, така и стари неща, нещо което не съм го играл [:-boring]
TENTACLE - игрицата е супер, доста логична, не много голяма, тва е...о щях да забравя да кажа от къде може да се свали - еми жалко но не знам [:)][:)][:)], сигурно я има някъде все пак :)))
Gothic War-nqmam dumi da q opi6a....
igrata e nemska taka4e ste trqbva da si poigraes malko s pa4ove dokato q pa4nes na eng.
pak ako ne ti se rasprava s pa4ove kazi i sa ti dam questovete na eng.
xubavo e da si nameris palnata versia s film4etata koqto as nemojax da namera.
The DIG , Lucas ARTS i Stiven Spilberg. Mislia che tova e dostatuchno .
a igrata q ima na free.techno-noto.
поддържам lsMartin - Tentacle, Full Throttle, Indi сериите, Space quest, Monkey Island - като се сетя ще пиша още
Syberia - има я на free - тo . [:)]
Monkey Island - също.
Quest of glory поредицата излезе отдавна, ама не ме кефи особено. [V]
A някой(освен мен) да е играл THE QUEST - името и е нарицателно затова смятам че е най-добрия "Quest" [:)]
всичко, което се основава на някаква логика, а не на безумни комбинации и сляпо налучкване.
към горните ще прибавя и някои по-малко известни: jungle queen (или queen of the jungle - не помня точно как беше), alien incident, voodoo kid,...
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote">Originally posted by FearMe
jungle queen (или queen of the jungle - не помня точно как беше), alien incident, voodoo kid,...
<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">
:-)), казва се "The Flight Of The Amazon Queen" и действието се развива предимно в джунглата след като катастрофира самолета на главните герои. Много сладък куест, красиво нарисуван и приятен за игра, не съвсем лесен въпреки това.
Един от най-великите куестове, които съм играл се нарича Blade Runner (Westwood Studios), от 97-ма. Има нелинеен сюжет, единственият куест, който знам с такъв, и освен това атмосферата е пресъздадена перфектно. Може би точно така ще изглежда бъдещето :-).
Все пак филма също е велик и се води за един от най-добрите за миналия век.