Diablo ||:Lord Of Distruction - BUG na edin geroi
Imam nugda ot pomo6tta na niakoi po-opiten gamer na vuprosnata igra ,a imenno:
Zna4i imam geroi Barberian v momenta e 39 level , no ot odavna se polu4ava edin bug koito ne mi e iasen.Po razli4no vreme stava taka 4e nemo ga da pravia absoliutno nishto,Leap Attack,Vurtelegka,dori da pia kruf ili mana i stava taka 4e me biat dokato stigna do edno life i ne mogat ni6to pove4e da mi napraviat!??????
Moliavi se kagete re6enieto shtoto imam oshte edin geroi-Druid 20 lvl. na koito ne mu se slu4vat takiva ne6ta????
ами ако героя ти е правен с едитор,е много вероятно да ти прави мизерии.Ако не просто не се сещам. ( или пък ако в героя имаш някакви предмети който са едиторски )
Nemam pravil sum go sus sobstveni sili!
[xx(]Не бях чувал и виждал такъв БЪГ! Да не би да ти е от версията на Диабло...??? Пробвай с някоя друга!!!
(ако версията ти е от тия "рязаните",дето са на по един диск е напълно възможно!!!)
Последния па4 за Диаблло стига до 1.09.
Igrata e Razor-ska i e ot 3 diska + 1 disk LOD!
Patcha 1.09D neznaino pak zashto ne moge da bude instaliran!procesa si proti4a normalno ,no v kraia dava err:Game.exe access is denied?!?!?!?!
naposleduk vuprosnia bug za koito otvorih izob6to temata ne se poqvqva ,no problema s patch-a sushto me pritesniava shtoto battle.neta mi e pree**n!