-
Проблемче !!!
Здравеите ,имам два компа със странни проблеми :
1.Игрите си варвят ,НО когато минат 15-20мин забива на 4ерен екран и мига само един курсор /темпереатурата му тогава е 75С----1400МНс Атлонче/
2.Тръгват всички игри ,НО игри като WAR3 ,DltaForca5,NFSHP2 забиват на кадар след минута-две или изхварля в Windowsa !!!
Ako някои може да помогне .....
-
Проблемче !!!
Мисля, че само по-добро охлаждане и/или хладилник биха ти помогнали. Според мен това си е температурен проблем (и не е задължително да е от процесора - каква е видеокартата), освен ако няма нещо друго. Опиши по-подробно конфигурацията и проблема. Компютрите еднакви ли са? Как разбираш температурата? През БИОС-а?
-
Проблемче !!!
Значи ,даната са Солтек КТ133а ,видеото е GF4MX 440 ,сас ДХ9 са,
да през биоса отчитам температурата и ме самнява че проблема е комбинирам т.е. ТЕМПЕРАТУРЕН + Драивери ....... ДАЛИ ????
-
Проблемче !!!
Само температурен ти е проблема! Пробвай с други видео карти вземи от прятел само да пробваш и ако се оправа се сещаш а ако продължи, ЦПУ хладилник и тъй!
-
Проблемче !!!
Отвори си кутията и погледни, как върти перката на CPUто , изчисти я от праха и тн...
После виж, дали прави хубав контакт радиатора с CPUто ако се клати и тн. може би не са долепни добре и при лоад ти скача яко температурата.
Тея PCта ново ли е или е старо и изведнъж почна да ти ги прави тея проблеми ?