Wolfenstein Enemy Territory
:)
Някой докосвал ли се е до тази игрица?
Излезна супер луда. Който харесва играта в екип, това е най-якото до момента. Успяваме да се събираме наши момчета 8 срещу 8 човека.., а ако пуснем сървара видим, винаги е пълен, но много чужденци влизат с висок пинг и ..
Та, има ли фен на тази игра? Ако има, ще се радвам да обменим опит, щото играта е много интелигентно направена и иска мислене, не само стреляне по всичко дето мърда.
Dockera, заради това ме нямо толкова време на icq. :")
Мдааа. Виждам, че говориш за бета теста на улфи:)) Все още не съм се докоснал до нея, но в момента, в който се появи фулл версияа с кеф ще я разцъкам... стига да има с кой. Най-големия проблем е, че в Бг никой ама никой не се кефи. Ако дадеш адрес с радсот ще влизаме. Ние сме около 3-4 сигуни и що годе идейни играчи. Имаме добра (за България) идея от Куейк :)), а някои от нас и от Кънтър.
дай ай пи :) чао
tova e test versiata, samo s 1 nivo. Obache poludiavash kato pocykash i shvanesh za kakvo ide rech :)))
Tuka se iska mislene i niakakva srtategia na igra ot otbora.
Igraem ia otkakto e izleznala, 100 mb e.
tova e ip-to na nashia server: 217.10.240.66:27961
igrata mojesh da smyknesh ot tuk:
ftp://ftp.headoff.com/GameDemos/Wolf...lf_et_test.exe
stavat dobri bitki, sredno igraem po 10-tina choveka, no niakoi pyt i po 16 se sybirame, do tolkova sme ogranichili syrvara, che po-nagore izdyhva :)
mi tova e.
a da, za poveche info v bgirc network: #warez.ru