Пробрем с видеото при Диабло 2
Здравейте колеги, имам следния проблем.
Става въпрос за яркоста на играта,когато вляза и след 2 секунди екрана се димва и остава така. Пробвам да дам Алт+таб и да вляза пак оправя се и пак след това се димва. От сама игра като пробвам да го настроя става но до следващото влизане и излизане от игра в игра.
Пробвах всякакви видове опции на пауър сейв и от драйверите на интел графикса и нвидията но не се получи.
Благодаря предварително.
Отговор: Пробрем с видеото при Диабло 2
Има една мисия такава. Да не би да си на нея?
Пробва ли с друг герой на друго ниво?
Не бе пич обяснявам ти че не е от самата игра а има някаква настройка която не знам коя е.
Самия екран се димва още след като пусна играта и не съм влязъл с никав герои.
За пръв път чувам за тоя проблем,диабло 2 го въртях няколко пъти на екстремно слаби машини без проблем.Дай на дефолт настройките,или ако си с кракната версия преинсталирай.Или потърси друг релийз.
Ами гледам че и други имат тоя проблем не само с тая игра. Като давам алт+таб става същото, по ярко и после след секунда се димва екрана. С оригиналното съм и на тоя лаптоп винаги е ставало така.
Аз пари за игри никога не съм давал,така че тегли една кракната версия и пробвай.
Цитат:
Първоначално публикувано от
zombajo_
Здравейте колеги, имам следния проблем.
Става въпрос за яркоста на играта,когато вляза и след 2 секунди екрана се димва и остава така. Пробвам да дам Алт+таб и да вляза пак оправя се и пак след това се димва. От сама игра като пробвам да го настроя става но до следващото влизане и излизане от игра в игра. Между другото, докато търсех решение, попаднах на приложението
1win — полезно е за почивка между игрите и предлага интересни възможности за забавление.
Пробвах всякакви видове опции на пауър сейв и от драйверите на интел графикса и нвидията но не се получи.
Благодаря предварително.
От описанието ти изглежда като проблем с автоматичното управление на яркостта от графичната карта или от Windows. Ето няколко неща, които може да пробваш:
- Деактивирай автоматичната корекция на яркостта в Windows:
- Настройки → Система → Дисплей → “Автоматично регулиране на яркостта при променяща се светлина” (или подобно на български) → изключи.
- Intel/Нвидия опции:
- В Intel Graphics Control Panel или в Intel Graphics Command Center потърси “Display Power Saving Technology” или “Adaptive Brightness” и го изключи.
- В Нвидия контрол панел виж дали няма опция за “Adjust desktop color settings” с “Dynamic range” или подобно, което променя яркостта.
- Проверка на драйверите:
- Понякога чисто преинсталиране на драйверите за двете карти (Intel + Nvidia) решава такива проблеми.
- Използвай “Clean Install” при инсталация на Нвидия драйвера.
- В настройките на самата игра:
- Проверете дали няма опция за “HDR”, “Gamma Correction” или “Dynamic Brightness”, които могат да променят яркостта при Alt+Tab.
- Допълнителни трикове:
- Стартиране на играта в “Windowed Borderless” режим понякога заобикаля проблема с Alt+Tab.
- Проверете дали има Windows обновления или патчове за играта, които адресират подобен бъг.
Ако и след тези стъпки се появява, вероятно е бъг в самата игра при смяна на фокус (Alt+Tab), който разработчиците ще трябва да оправят.
за 9г ако не го е решил , едва ли чак сега ще го направи
върнах се в детството като видях заглавието на темата :lol:
на Д2 има повече хора отколкото на Д3+Д4 заедно, дори и аз влизам 1-2 пъти в седмицата, като осраха ПОЕ2 какво да цъкам ?!
след диаблото хората масово се преместиха на WoW , ама и там с безкрайната поредица не са наред нещата
хубавото е ,че има доста активни сървъри още на wotlk 3.3.5 - може да ги пробваш , последно в warmane цъках. Сега погледнах Icecrown сървъра е пълен - 12к играчи с опашка даже
иначе играта е голяма краста, последно преди 10на години я играх
в момента си играя с едно ERP недоразумение :lol:
играл съм WOW, първо е 12 евро на месец, второ е много ангажираща, клана те иска всеки ден активен от - до толкова часа за фарм или сийдж итн, а без клан не става , не е за соло играта и нямам толкова време