-
GTA:Vice City
Копнах си я от локалната мрежа директно от Програм файлс на един от потребителите и си я сложих, но явно за да тръгне трябва да се вмести информация в регистъра, някой може ли да ми помогне? Иначе тя си има no_cd, ама и това не помага, точно преди да зареди менюто ми вади съобщение че иска Сд.
-
Някой не може ли да ми даде записа от своя регистър?
-
-
-
може да е от кракнатото ехе, първите 1-2 версии искаха диска и при пълна инсталация, пробвай в www.gamecopyworld.com да намериш blood+nocd patch 1.1, може тогава да стане
-
Сега тръгва, ама няма звук, въпреки че папката със звуците я имам цялата. В менюто на играта изписва че няма намерен звуков хардуер :-(
-
някой има ли идея как да тръгне тоя звук, иначе аз я преполових и без звук...
-
Сложил ли си DirectX 9, ако си пробвай да изтриеш gta_vc.set в директорията където са ти сейвовете
-
DirectX 9 съм го сложил. Ще пробвам мерси!
-
-
Изтрих gta_vc.set, стартирах я, пак върви без звук. Опцията за нагласяне на аудиото е неактивна и като мина с мишката над нея пише No audio hardware. Да се чудиш и да се маеш. Аз съм с Creative Live 5.1, но сигурно това няма значение(но кой знае). Да не би да има в регистъра да се записва някаква информация, с която се идентифицира аудио картата? Може ли някой да помогне, че не ми се търсят инсталационните файлове да я инсталирам като хората..., без звук все едно е половин игра, знаете как е :-\
-
върви ама без звук, имах същия проблем със звука със същия Лайв и се оправи като сложих ДХ9 и май че драйверите за Лайфа, за второто не си спомням точно. Иначе за тая игра в регистрите няма нищо
-
Значи да преинсталирам драйверите за аудиото, и това ще пробвам, струва си, мерси!
-
Дори и след ъпдейта на драйверите на Лайв Плейъра няма резултат. Явно ще се играе без звук...