-
Help Warcraft3 FT
Nqkoi bi li mi pomognal? Az imam wc3 no e copiran ot drugo pc, Vyrvi normalno, no nemoga da instaliram Frozen Thtone. :(
Pishe che isk da imam instalirano WC3. Ta vyprosa mi e dali qnkoi neznae programka koqto da vkarva nujnata informaciq
v registrite ili nqkakyv drug crack podhodqsht za sluchaq?
Blagodarq predvaritelno!
-
Help Warcraft3 FT
Здрасти,
аз имах същия проблем при първата инсталация .
Ако не си му окарзал да ти изкара инона на детстопа нема да стане. Парвиш преинсталл, казваш "да", когато пита за иконата, не я кракваш, инсталираш си експенжъна, има си кей генератор и геимиш.
-
Help Warcraft3 FT
Tova dobre :), no nqmam instalaciq za War Craft III a samo za FT :(.
-
Help Warcraft3 FT
nameri si pylnata versiq na WCIII Rain of Chaos na 1 CD e i shte stane rabotata
-
Help Warcraft3 FT
Е, аз разбрах 4е имаш инсталиран. Ми мога да ти врътнмаако още не си си намерил. Пиши на q-o [:)] . Ако си от София де [:)]
-
Help Warcraft3 FT
az slojix ft vurxo ripa,prosto trqbva da sloji6 edi file4eta ot full versiona koito se namirat v windira
do utre 6ta ka4a tezi file4eta v neta i 6te sloja link - pod 1mb sa
-
Help Warcraft3 FT
Има един по-лесен начин експортваш регистрите от някое PC кадето е бил инсталиран WC3 и си слагаш на твойта машина .Ако не ги намериш драсни един маил или на ICQ и ще ти ги пратя
-
Help Warcraft3 FT
Само да се експортнат регистрите няма да стане.
Трябвя да се добави една StringValue.
1. Start Menu->Run.
2. Пишеш "regedit" и натискаш ОК.
3. Разклоняваш "HKEY_CURRENT_USER" и после "SOFTWARE"
4. Разклоняваш "Blizzard Entertainment" и после "Warcraft III"
5. Кликаш с десния бутон върху "Warcraft III" с десния бутон, посочваш "New" и после "String Value".
6. В десния прозорец ще се появи нова стойност. Кръщаваш я "InstallPath" и я отваряш (кликаш двукратно).
7. На долния ред пишеш (без кавички) ТОЧНИЯ път до WarCraft III(например D:\Games\Warcraft3).
После си инсталираш нормално Frozen Throne!