Дойде есента и почнаха да излизат новите игри!!!
Ми прибрах днеска събалям към 7 и 30 часа от работа и си разглеждам сеткома. Та седя си аз на трибуквието и се чудя какво нова на пазара за игри. Както винаги на моят любим, а и не само на мен адрес www.izonews.com , гледам пише 14 нови игри. Отварям страницата и какво да видя:
1. 09/17/2003 Homeworld 2 Razor 1911 [xx/50]
2. 09/17/2003 Chrome DEViANCE [2 CDs]
09/17/2003 Chrome *PROPER* iMMERSiON [2 CDs]
3. 09/17/2003 The Temple of Elemental Evil FLT [2 CDs] 09/17/2003 The Temple of Elemental Evil DEViANCE [2 CDs]
4. 09/18/2003 Conquer Generals: Zero Hour Expansion DEViANCE [2 CDs]
Не знам за вас но аз тези 4 игри ги чакам доста отдавна. Особенно Храма на Елементалното Зло - тя е разработка на пичовете от TROIKA GAMES (създателите на ARCANUM). Давайте, грабете докато са още топли, че бързо свършват.
[:D][:p][;)]
може ли някой да ми обясни как да ги сваля тия игри?
User25, това е сайт за инфо на хакерските групи, т.е. от тук може само да се види какво са хакнали и че вече може да се тегли от техните ftp-а. Но за да теглиш от тях ти трябва да си член на групата, което вече е почти невъзможно, защото са постоянно под наблюдение от разни правораздаващи организации. Затова отиваш ей тука и си го теглиш: http://free.techno-link.com/freeteam/ там ги има най новите работи.
Абе какво идва само - VRally 3, NFS Underground, бръммммммм.....
А за филми нема да говоря, че - ухааааа :))))
да, хубаво е да теглиш от http://free.techno-link.com/freeteam, ама аз не мога-не сам ж Бг. Жалко-някои неща много ме кефеха :(
Аз по принцип от Каза дърпам, ама не мога да намеря някой user от бг-та да дръпна тия работи от него.
- Commandos 3
- Half-Life 2
- NFS Underground
- Worms 3
Ей това са игрите [;)]
Играта е само една DOOM 3 !!!
Абе някои да знае дали се готви продължение на Majesty ,щото играта е една от най-добрите които съм играл и горещо я препоръчвам на незапознатите :) .
Е да не забравяме Mакс Пейн 2
А куде забравяте Титаните, които излязоха днес.
Както и Eterlords II. Или е излязул, или ще излезе тея дни [:D] .
Пък и като гледах демото страшно ме накефи. Новите неща са яки.
Homeworld 2 нещо не ме кефи... след ORB и Heagemonie изглежда неактуален....
Temple of Elementar Evil.. от 15 мин. игра мога да кажа че има реалните шансове да срине Baldura-та по rating...
Etherlords II - Забравете Heroes-a [:)]