-
need for speed 5
niakoi da moje da posochi razumna prichina, poradi koiato porsheto ne shte da mi bachka na win2k-to?? instaliran e sp2, dx8.1, probval sym i s 80a..
Videoto e geforce, cpu -atlon, 256 ram
zabiva na kartinkata v nachaloto i se skysva da vyrti hdd-to, no pc ne zabiva.
mnooo se nervia taka. A sym vijdal pri drugi kak vyrvi, dea..
tra la la
-
need for speed 5
Ne znam kyv e problema, no moje6 li da mi dade6 nekoi download link za neq poneje mnogo me kefi.
PS ako znae6 nqkoi 4ujd server 6te e super
-
need for speed 5
Абе някой виждал ли е някъде пач за Superbike 2001 за Windows2000.
Ще съм му много благодарен ако ми напише адреса.
-
need for speed 5
Da ti kaja moje i da e ot draivera(koeto me sumnqva),mejdudrugoto taq igra pravi i mnogo stranni problemi pod XP-to,Kato izliza6 ot igrata i ti se restartira PC-to.Suvetvam te da si iztegli6 posledniq update na igrata!!!
-
need for speed 5
Пробвал съм го и на други компютри с Win2000, но не тръгва, а на Win98 няма никакъв проблем.
В други форуми също пише че не тръгва и за това питам може пък някой да се е докопал до пач.
-
need for speed 5
Porcheto zabiva na win2000 kogato windows e obozaven savetvam preinstall i driveri ne po visoka versia ot 6.18 a i za nishto na sveta ne slagai MS HQL driveri.
Za superbike 2001 ima edin tool v cd-to na win2000 s koito mojete da zadadete emulacia na igrata Win98 i trugva mojete da si go instalirate ot paketa support tools.
-
need for speed 5
az lichno si go vzeh ot chvoek, pri kogoto vyrvi na win2k. driverite mi sa poslednite na nvidia, to za tiah pishe che sa bez MS HQL. Win2k sym go preinstall sumati pyti. i na winXP sym go probval pak syshtia....
no pain - no gain
-
need for speed 5
Na windows XP bild2526 naistina ne trugva no na win2000 vurvi kato pushka !!!
Ako ne stane s preinstalacia na windows vzemi si ciala versia a ne riazana i probvai s neia!!!
-
need for speed 5
Не става, каквото и да направиш - не става.
Но имаш три възможни решения все пак:
1. Windows XP build 2600 - Final
Пускаш ShortCut-a към Porche.exe в режим на емулация на Windows 98/Me и губиш много кадри, но все пак работи.
2. Инсталираш втора ОС (Windows 98/Me) и там нямаш проблеми.
3. Поставяш Voodoo 3 и се наслаждаваш на играта под която ОС-ма си харесаш.
-
need for speed 5
ne mi haresva nito edno ot trite
no pain - no gain
-
need for speed 5
Imam po dobro resenie izleze NFS 6.0 vzemi si napravo neia tova shte e nai bezbolezneno...