-   
Макс Пейн проблем !
  играта се инсталира краква минава интрото зарежа първата мисия и  след като минат картинките вместо да запо4не играта ..... хоп при добрия стар приятел Уин 98се ! 

256МБ рам 

64МБ видео

1.3ГХ селянин 

3ГБ  свободно място на диска 

.........................[B)]
    -   
Макс Пейн проблем !
  Сложи си patch-a, които е за този проблем. При мен стана така почти на края. Всичко си работеше и 3 нива преди края отказа да ми зарежда сейвовете. Сложих си пач-а и я доиграх. :)
    -   
Макс Пейн проблем !
  Пробвай с изключен звук, а също опитай да си увеличиш  от Биоса размера на паметта шерната за АГП.
    -   
Макс Пейн проблем !
  Ще ти пратя па4а или ще го ъп-на в нет-а в събота и ще ти кажа от  къде да го теглиш.
    -   
Макс Пейн проблем !
  <blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Ще ти пратя па4а или ще го ъп-на в нет-а в събота и ще ти кажа от  къде да го теглиш.

<div align="right">оргинално мнение на nniki</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">хайде  бе НИки  събота е ве4е аз  4акам пове4е от 4ас [;)][8D][:D][:(][V]
    -   
Макс Пейн проблем !
  днес пак ше пробвам, сори, ама миналия път нещеше да ъплоадва в нет-а. Пак сори [V]