-
Макс Пейн проблем !
играта се инсталира краква минава интрото зарежа първата мисия и след като минат картинките вместо да запо4не играта ..... хоп при добрия стар приятел Уин 98се !
256МБ рам
64МБ видео
1.3ГХ селянин
3ГБ свободно място на диска
.........................[B)]
-
Макс Пейн проблем !
Сложи си patch-a, които е за този проблем. При мен стана така почти на края. Всичко си работеше и 3 нива преди края отказа да ми зарежда сейвовете. Сложих си пач-а и я доиграх. :)
-
Макс Пейн проблем !
Пробвай с изключен звук, а също опитай да си увеличиш от Биоса размера на паметта шерната за АГП.
-
Макс Пейн проблем !
Ще ти пратя па4а или ще го ъп-на в нет-а в събота и ще ти кажа от къде да го теглиш.
-
Макс Пейн проблем !
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Ще ти пратя па4а или ще го ъп-на в нет-а в събота и ще ти кажа от къде да го теглиш.
<div align="right">оргинално мнение на nniki</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">хайде бе НИки събота е ве4е аз 4акам пове4е от 4ас [;)][8D][:D][:(][V]
-
Макс Пейн проблем !
днес пак ше пробвам, сори, ама миналия път нещеше да ъплоадва в нет-а. Пак сори [V]