[:D][:D][:D]
Преглед за печат
[:D][:D][:D]
........ми тя още не е излязла .......
ami na adresa po-dolu sym ka4il wsi4ko po interesno za alpha-ta kakto i samata neq. btw ako si s MX karta ne si prawi truda ako ne iskash da si poredniq swidetel na Iehova... =] "Grey Screen" sindroma
http://rack3.free.evro.net/server19/usr/stuff/
проблемът ти е в detonator-a. сложи си по-стар
Версията на NVidia Detonator 44.03 вършат чудесна работа за избягване на сивия екран (от опит). А за играта - ако е каквата обещават че ще бъде направо ще избият рибата[:D]. Alfa-та беше убийствена, както и изискванията (представете си колко ще точи крайния продукт[}:)])
Защо да не тръгне на МХ 400 - 440?
Алфата излезе преди сума време.
Аз Халфа подкарах, та това ли :)
btw - какви то4но и бяха изискваниятя?
Ето от мен малко снимки и екрани отDOOM 3. Между другото някой видял ли е някъде точната дата на излизането на играта.Аз знам за 1 април, даже вече може да си я поръчаш по нета.
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Защо да не тръгне на МХ 400 - 440?
Алфата излезе преди сума време.
Аз Халфа подкарах, та това ли :)
btw - какви то4но и бяха изискваниятя?
<div align="right">Originally posted by nniki*-*20/01/2004*:* 10:23:01</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
браво на теб, страхотен си. щом и ХЛ си подкарал ехеее...
само дето с МХ ще виждаш сив екран, въпреки че играта върви, възприема команди и т.н.
Ми Халф 2 си ми върви доста тобре, а това нящя да се плейне.
Защо си няма текстов фаил да обясни това онова?
Ще пробвам да я измамя както измамих принца на персия.
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">
Ще пробвам да я измамя както измамих принца на персия.
<div align="right">Originally posted by nniki*-*01/02/2004*:* 11:54:55</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
nniki яко не те затруднява кажи как си се лъгал с "Принца", че съм с МХ440 и по принцип не мога да я пусна :)
Само да не се окаже първоаприлска шега[:)]