Има ли навити за Walkthrough теми?
Няма да е лошо за всяка малко по-смислена игра, тези, които са я "превъртели" да понаписват кое, къде и точно как са минали.
Не че няма Walkthrough за повечето на английски, но друго си е на български. Ще бъдем полезни на доста хора.
А и нещо друго.
Commandos II да кажем.
Сигурно всеки си има свой начин, почерк и тактики при преминаването на всяка мисия и ще е безкрайно интересно да ги научим.
Ако смятате, че идеята си струва пишете.
Malone, аз съм с теб, но има един-два малки проблема над които не си помислил.
1. Аз например играя постоянно, но като врътна една игра я махам от компа, щото с 40 ГБ хард е трудно да ги имам всичките за по-дълго време. Та аз примерно съм изиграл играта, захвърлил съм я и след 1-2 месеца някой пита нещо за нея. Малко трудно ще ми е да си спомня каквото и да е било.
2. Повечето хора дето питат какъв им е проблема, не пишат точно на кое ниво са, какви са им задачите и т.н. и се налага да го питаш отново.
3. Освен това понякога има игри по които аз съм луднал, но ти ги недолюбваш и т.н.
Винаги съм се старал да помагам на хората със затруднения в игирте, но ми е малко трудно да давам съвет без да е играта пред мен и да видя какъв е проблема.
А walktrough, почти винаги се намира на www.dlh.net и то предимно за игри като Silent Hill. По добре е да има въпроси относно еди кое си, в еди коя си игра. Поне това е моето скромно мнение, но съм винаги готов да те подкрепя с двете ръце!!!
Не си ме разбрал Луд.
Имах предвид описване точно на пътя, стратегията и техниките при преминаване на определено ниво или мисия.
Естествено, че ще я махна играта след като съм я превъртял на very hard.
Но докато я играя, нищо не ме бърка да записвам точно какво правя, за какво внимавам, откъде минавам.
Да кажем
Нивото започва във Франция [Ла Рошел].
В мисията участват
Paul "Lupin" Toledo,
James "Fins" Blackwood,
Jerry "Tiny" McHale,
Thomas "Inferno" Hancock,
Rene "Spooky" Duchamp и
Whiskey [бултериера на Lupin].
Целите на нивото са тези и тези.
В началото на мисията Fins, Inferno и Spooky са в лодката в залива пред хангарите за подводниците.
Най близките постове, които могат да провалят мисията са:
Три поста на доковете
Три поста на покрива на хангарите и
Два поста на служебните помещения.
Първата задача е обезвреждането на подводните мини, като това може да стане от Fins, тъй като има оборудване за подводни действия.
Задачата се изпълнява еди как си.
Втората задача е прерязването на бодливата тел в дясната страна на залива и обезвреждането на минното [осемнадесет мини] поле от Inferno.
Става така и така, като вниманието трябва да е насочено към постовите тук и тук. Изчаква се момента постовия да направи обхода си до техника, който ремонтира камиона пред централния вход и се обезвреждат по-далечните мини, видими от постовите.
И така нататък ...
Та нещо такова ми се върти в главата Луд, не онлайн помощ, защото има и моменти, които ги забравям при приключване на мисията.
Има доста писания с такава тематика, но няма на български. Не че не могат да се преведат английските, но не е интересно.
Значи има мисии, които ги изпълнявам по много по-различен начин от описания от еди кой си. И това е нормално де.
Мисля, че ще е хубаво да направим нещо такова.
http://www.malone.data.bg/Pics/crawling_tiny_small.gif