NFS Underground - забивка
Свалих си имиджите, записах ги на NRG и ги заредих (едни след друго) в Nero ImageDrive; инсталирах играта на средната инсталациа (886 МB), т.е не FULL, пуснах пача (1.3.0), тръгна си и когато стигна до зареждане на трак-а (пистата) и.... забива, понякога дори не ми дава TaskManager-а ???
Някакъв Фикс... или съм сбъркал при инстал-а?
ами нищо не си сбъркал, при мен се получаваше същото, и тъй като не ми се занимаваше с това качих играта на фулл и всичко тръгна :)), все пак ако някой има решение ще се радвам и аз да го разбера
Ми най-вероятно слагате крак за но цд, а нямате фул инсталация. При това положение се случва гореописаното.
Ясно... сам съм си виновен, предположих, но понеже не ми се губеше време за инстал реших да попитам
Mn 10x[;)]
Също така Regional Settings трябва да са на US English защото играта е правена за щатите. В повечето случаи това е проблема за забивите. И мисля че забивите не се дължат на това каква е исталацията.
Black Genesis, това, което казваш е вярно, но не се отнася за този случай. На човека му забива още преди да е имал възможност за каквато и да е игра.
На мен лично ми е забивало когато сложих първият пач и после крак за пача, който е но цд.
Full Install - оправи нещата !
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Също така Regional Settings трябва да са на US English защото играта е правена за щатите. В повечето случаи това е проблема за забивите. И мисля че забивите не се дължат на това каква е исталацията.
<div align="right">Originally posted by Black Genesis*-*31/01/2004*:* 00:04:53</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Не е задължително да сменяш сетингите изцяло, трябва само да махнеш 'г.' от настройката на формата на датата.
>
Не забравяй също така да промениш и "дългия" формат на датата! Там изписва месеца и "година".Формата трябва да е нещо като dd/mm/yyyy.