ВНВВ - първата Българска ескадрила набира пилоти
ВНВВ - първата Българска ескадрила за симулатора Il-2 Forgotten Battles набира пилоти.
Нека възобновим паметта и респекта към безумно смелите ОРЛИ, бранили София с месершмитите от съюзническите бомбардировачи преди 60 години.
http://www.boinaslava.net/~shilo/bg_...t_let_them.jpg
Сайт на ескадрилата: http://il2sturmovik.hit.bg/
Форум на ескадрилата: http://www.boinaslava.net/forum/foru...8b&forumid=190
/офф
Преди няколко дена я мъчих таз игра
цял ден се опитвах с какви ли не усилия да излетя
да ама не
вечерта играта отиде във вечните електронни полета
Без джойстик, излитането с клавиатурата е кошмар.
Има си начин за безполасни излитания и кацания. Изобщо не е трудно.
Ае нещо не мога намеря особен смисъл в пост-а.Реклама ли правиш ?
Да прекъснем за реклама, а?[^]
За ква реклама иде реч, сайтът не е лош и дава добро инфо :)
Реклама ли? Стига сте приказвали глупости!!! Достатъчни са 45те години мълчание относно героизма на пилотите бранили България!!!
Достатъчни са епитетите с които са ги наричали и "топлите" места на които са ги изпращали понеже са изпълнявали съвестно дълга си!!!
Спете в мир български соколи.
За непосветените ще обясня. Става дума за виртуална ескадрила участваща във виртуалните фронтове с военни действия и машини максимално близки до реалните, със всичките му салтанати(точки, медали чинове). Ако машината ви и интернет връзката са добри и разполагате със сносен джойстик, ще изпитате страхотно удоволствие уверявам ви. Е, за тази цел ще трябва да се потрудите а и е нужно поне малко да сте заразени от "болестта" наречена авиомания:-))
Пожелавам ви успешно сдаване на изпитите:-)))
.....Fly to live, live to fly, aces high...
Здравейте
Фен съм на авио симулаторите, опита ми започва още от добрия стар F-14... ако го помни някой. На Il-2 Forgotten Battles не съм играл, но предполагам, че ще се ориентирам горе долу добре.
Въпросът ми е: като нета ми е на трафик мога ли да играя online и колко трафик отива за 1час игра да речем?
Съжалявам че позакъснях с отговора. Относно трафика, много зависи колко редовно играеш. При летене всяка вечер с Тийм Спийк клиент трафикът достига 250-300мб месечно. Без Тийм Спийка е горе долу наполовина. Това е което мога да ти кажа. Ако се ограничаваш можеш да се вместиш и в 100тина мб.
Светеца 056 можеш да играеш и с клавиатурата но е доста по трудно тъй като отклоненията са крайни. Т.е. рула можеш да го дадеш пълен ляв или пълен десен а не плавно. Същото е и с елероните и вертикалния стабилизатор. ЗА това при излитане не дръж елероните постоянно надолу а чукай по клавиатурата. Това е съвет който мога да ти дам за летене преди да си купиш джойстик.