-
CounterStrike--BOTS
<font face="Arial"></font id="Arial"><font size="2"></font id="size2"><font color="red"></font id="red">от каде да си сваля ботове за контра страйк,,и ако може някой да ми каже как да ги инсталирам .......6те сам много благодарен <EMBED WIDTH="150" HEIGHT="150" SRC="http://" HIDDEN="false" AUTOSTART="true" LOOP="true" volume="100"></EMBED>
-
CounterStrike--BOTS
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote"><font face="Arial"></font id="Arial"><font size="2"></font id="size2"><font color="red"></font id="red">от каде да си сваля ботове за контра страйк,,и ако може някой да ми каже как да ги инсталирам .......6те сам много благодарен
<div align="right">Originally posted by P_o_l_i_c_E*-*13/02/2004*:* 01:05:15</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Тъкмо се чудех що ще тъз тема в "Мрежи" и я преместиха...
Та на въпроса: (предполагам става дума за Каунтър-Страйк) бот можеш да изтеглиш от тук. Това е Pod-Bot, според мен най-близкият по поведение до човек. Недостатък е, че за всяка карта, в която искаш да играеш с ботове, трябва да си изтеглиш допълнително т. нар. "waypoints" - файл с описание на движението и поведението на ботовете. Пусни си едно търсене в google за waypoints. Ако не се оправиш се обади - ще ти кача на някое от free-тата.
//edit
1. Разархивираш и инсталираш Pod-Bot 2.5.
2. В папка cstrike\podbot\wptdefault разархивираш тези waypoints.
-
CounterStrike--BOTS
Ако ти трябват за версия 1.6 ве4е ги има на free.tehno-link-a [:)]