Re:Избор на климатик DAIKIN
С риск да бъда заклеймен,понеже всички знаят фенството ми към Дайкин,но една Фуджи/Фуджицу Нокрия 14 е по-добра отвсякъде,и по топло,и по КОП,и по цена...Не казвам,че е лош Дайкина,но за тази цена трябваше да е по-добре...
Фуджи?! :yikes
Иване, да не си обърнал резбата бе?!
П.С. Иначе съм напълно съгласен.
...почна се... Откак сложих първата Нокрия,го твърдя това горното на клиентите си.Трябва да съм честен все пак,нищо,че съм търговец. На бялото как да кажа черно?
Цитат:
Първоначално публикувано от vanko68
На бялото как да кажа черно?
Напълно съм съгласен с Ванко...
Другото решение което може да се вземе е Fujitsu AS-E50T2 - охлаждане 5.0kW(0.9~5.3), отопление 6.3kW(0.9~8.6)....
Цитат:
Първоначално публикувано от vanko68
С риск да бъда заклеймен,понеже всички знаят фенството ми към Дайкин,но една Фуджи/Фуджицу Нокрия 14 е по-добра отвсякъде,и по топло,и по КОП,и по цена...Не казвам,че е лош Дайкина,но за тази цена трябваше да е по-добре...
Е Ванко направо мЪ УТРЕПА.
...Засега това първият ти отговор в който при избор на дайкин препоръчваш fujitsu...
или си преминал на монтаж да фуджитсу или...
..ЕВАЛА.
Не съм имал 14 нокрия, макар, че исках вместо подовия дайкин да сложа нокрията...
Момчета, отоплявам 32 кв.м. - 85 куб.м. с модел ftyn-50f с месечна консумация от 30-50 лв., в зависимост от външната температура. За колегата по-горе, имал съм възможност да видя nocria14 и действително се справя по-добре. По-тиха е и с по-ниска консумация. Така,че ако имаш възможност да дадеш 2500 лв. го вземи. Весела 2010 г. на всички!