Daikin AN50GRP-W Ururu Sarara
Здравейте,понеже съм в процеса на избор и днес попаднах на този модел Daikin AN50GRP_W модел 2006г, който ми хвана окото. За съжаление в интернет не намерих кой знае каква информация. Интересуват ме параметрите на модела и дали не ми е доволно голям за 18 кв/м. +11 кв/м. коридор(може и да се оставят врати отворени в другите стай). И въобще какво да очаквам от подобно изпълнение. Цената 1800лв. две години гаранция.Благодаря предварително.
Re:Daikin AN50GRP-W Ururu Sarara
? Нещо не схващам? Искаш да дадеш 1800 лв. за климатик модел 2006 година? Сега сме 2011 и то преваля? За тези пари + още малко може да си вземеш една от най-добрите машини в момента?
И то чисто новаааааааа. Може да очакваш със момчетата от сервиза да станете добри познати.
M да опитвам се какво не му е наред на климатизатора и кое е по добро от него за парите.Набутвам се с него така ли?
Ето това е линк към модела ,които изрових http://aucfan.com/aucview/yahoo/g105019007/
Ето ти линк за машината:
http://translate.google.bg/translate...2%2Findex.html
Иначе ето ти колко струва еквивалента на този модел в БГ:
http://powerclima.com/index.php?page=details&id=31
И далеч не е с по-добри параметри, даже е с по-лоши. Та дали се прецакваш или не е много относителен въпрос, аз лично само се прецаквам, пък още не се чувствам прецакан.
Цитат:
Първоначално публикувано от eddy
Благодаря за инфото eddy а това че е прекалено оразмерен ще създаде ли дискомфорт
Цитат:
Първоначално публикувано от TODORIN777
Здравейте,понеже съм в процеса на избор и днес попаднах на този модел Daikin AN50GRP_W модел 2006г, който ми хвана окото. За съжаление в интернет не намерих кой знае каква информация. Интересуват ме параметрите на модела и дали не ми е доволно голям за 18 кв/м. +11 кв/м. коридор(може и да се оставят врати отворени в другите стай). И въобще какво да очаквам от подобно изпълнение. Цената 1800лв. две години гаранция.Благодаря предварително.
Откъде го намери този климатик, запазен ли е? Нови продават ли там, асортимент има ли?
Тоя номер да сложиш климатик с 6,7 kW :yikes отоплителна мощност в сравнително малка стая 18 м2 и с него да топлиш целия апартамент не ми се вижда нормален. Една хубава 9-ка за стаята, и климатици във всяка друга, в която е необходимо.
Цитат:
Първоначално публикувано от TODORIN777
Благодаря за инфото eddy а това че е прекалено оразмерен ще създаде ли дискомфорт
Може и да създаде някакъв дискомфорт, не съм запознат с работата на този климатик, във всеки случай за 18+11 м2 тоя климатик би трябвало да работи под номинала си. Според мен можеш спокойно да си вземеш и 28-ца която да се развърта до около 8 кв макс мощност и да ти е около 400-500 лв по-евтина. Иначе Деян ти е дал най-доброто решение - 2 малки климатика, стига да има къде да монтираш външните тела.
Ами в една Пловдивска фирма го има но по -малки като мощност от този клас няма.Това е или взимам този или чакам евентуално да излезе нещо по -нататък.Затова се допитвам дали си заслужава тази машина.
Машината като показатели сама по себе си е много добра. От тук натам идват субективни и обективни мнения и обстоятелства. Дали е запазена, дали има оригинално дистанционно, дали е подходяща за теб, устройва ли те цената и тн. Това само ти можеш да си го решиш, а дали ще ти върши работа, то с тая мощност няма и да я озориш в 29м2.
Приятелю TODORIN777,
Не си вкарвай филм с непознати модели екзотични климатици ! :)
За 18 кв.м. напълно ти е достатъчна 9-ка. Тъй като имаш FTXS и смятам , че си доволен ..., какво ти пречи да вземеш пак такъв ...след като залагаш на Daikin ?
Да отказах се от него ,разбрах че е предоволно оразмерен.Но филма с японските клими продължава.