1 Прикачен файл(ове)
разгадаването на буквите в този модел на Дайкин
Здравейте, дали може да ми помогнете с разгадаването на буквите в този модел на Дайкин - FVXS25FV/RXS25J2V, тъй като кандидатствах по програмата за енергийна ефективност, но те ми искат спецификация. Тази обаче която аз намирам е за модели *FVXS25F/*RXS25J - т.е. без последната буква (V) и предполагам, че пак ще ме върнат. Благодаря !
Отговор: разгадаването на буквите в този модел на Дайкин
Е то такъв FVXS25F няма, просто FVXS25F е непълното означение, пълното е FVXS25FV1B (поне моя е с такова означение вътрешното тяло). По принцип не е твоя работа да им носиш спецификация, иди в друга банка :)
Цитат:
Първоначално публикувано от
biro
Е то такъв FVXS25F няма, просто FVXS25F е непълното означение, пълното е FVXS25FV1B (поне моя е с такова означение вътрешното тяло). По принцип не е твоя работа да им носиш спецификация, иди в друга банка :)
е как да няма в момента му гледам спецификацията, а в друга не ми се ходи, защото съм платил такса за разглеждане на документите :(
Ми няма, което и сервизно да отвориш никъде няма да видиш само FVXS25F, има още няколко букви и цифри. Иначе, да модела се води FVXS25F за по-лесно. Аз когато вземах ЕЕ не са ме карали да нося спецификация за климатика. Тази информация се разглежда от представител на фонда. Май те сапунисват и гледат да ти вземат таксата без да свършат работа.
По-добре разгадай буквите на друга марка ! Да не е Дайкин. Като цяло буквите на Дайкин се разгадават така :
Defrosting
Aircondition
In
Keeping
Imagination of
Nippon
да оказа се че е FVXS25FV1B - но те искат пълното име ..това е проблема, никой не може да ми каже какво означава FVXS25FV1B
Добре, че не купуваш кола, че ако от тази банка поискат да им разчетеш всяка буква и цифра от рамата - 1 год няма да ти стигне.
1 Прикачен файл(ове)
Надявам се това да свърши работа.
Прикачен файл 8323
Цитат:
dimon
По-добре разгадай буквите на друга марка ! Да не е Дайкин. Като цяло буквите на Дайкин се разгадават така :
Defrosting
Aircondition
In
Keeping
Imagination of
Nippon
Най-точният превод :-memnon
Цитат:
geozap
супер си ! имаш :Drinks: мерси :)
На мен в Прокредит не са ми искали спецификации. И мен ме върнаха първия път за тези обозначения и втория път фирмата продавач и монтажник им ги написа във фактурата както те искат и след монтажа за 3 дни ми възтановиха сумата по сметката.