Ок благодаря за информацията. Я вижте това външно тяло на снимките по горе заслужава ли си? Rtxz25 със спукани пласт маси.
В хола имам една ftxs 35 която помага на уруруто зимата и мисля да го сменя с уруру, но 9-ка дали ще върши работа?
Ок благодаря за информацията. Я вижте това външно тяло на снимките по горе заслужава ли си? Rtxz25 със спукани пласт маси.
В хола имам една ftxs 35 която помага на уруруто зимата и мисля да го сменя с уруру, но 9-ка дали ще върши работа?
Щом са спукани пласт масите има голяма вероятност да е спукана и платката на електрониката. Отделно в Уруро блока има доста чувствителни на удар части. Влагоабсорбатор, турбинка. Много си заслужава, но след демонстрация, че всичко работи.
Ще си взема направо една нова 12-ка уруру. А тези новите емура 3 заслужават ли си? Външните гледам са турски
https://planetaklimata.com.ua/instr/...Manual_Eng.pdf
На стр.194/195, т.14 - thermo of setting. Мисля, че ако я промениш на Keep ще се намали вмирисването.
Ама те май като гледам и японските станаха "каруци", като външните им тела са по 20-тина кг. Не говоря за високия клас, а за масовите модели, дори на по-именитите марки. Не го пиша, за да се заяждам или да защитавам европейските каруци. Просто тенденцията е като при всичко останало...абе, не върви на добре.
Някой би ли споделил, ако знае със сигурност разбира се, дали има разлика във възможностите на машината по отношение на аспирацията при различните размери(9,12 и 18) тъй като хардуерно машината на практика е една и съща и дали въпросният режим има степени на работа или винаги работи по един и същ начин с един и същ дебит когато е активиран. Благодаря на всички взели отношение по темата предварително.
ПП Допълнително въпросче, към имащите машината: Колко по-шумна става машината в този режим и ползвате ли го често или не( знам, че е прекалено субективно но все пак да си питам).
Имам 18ка (50). Има две степени на вентилация - ниска и висока. Откакто го имам работи на ниската степен непрекъснато. Не се чува. В стая около 40 кв.м вентилира добре. Не се пуши там.
При различните мощности, би трябвало да има разлика колко милилитра влага вкарва. Различните големини помещения, имат различни изисквания за постъпващо количество влага.
Вентилацията и промяната на влажността са отделни опции доколкото разбирам. Управляват се от различни бутони.