Страница 48 от 48 ПърваПърва ... 38464748
Резултати от 706 до 716 от общо 716
Like Tree550Одобрявам

Daikin ururu sarara FTXZ50N/RXZ50N

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Junior Member
    Тук е от
    May 2017

Отговор: Daikin ururu sarara FTXZ50N/RXZ50N

Ок благодаря за информацията. Я вижте това външно тяло на снимките по горе заслужава ли си? Rtxz25 със спукани пласт маси.
    В хола имам една ftxs 35 която помага на уруруто зимата и мисля да го сменя с уруру, но 9-ка дали ще върши работа?

2.  

3. Senior Member Аватара на Rumb@ta
    Тук е от
    Mar 2011
    Живее в
    Пловдив

Щом са спукани пласт масите има голяма вероятност да е спукана и платката на електрониката. Отделно в Уруро блока има доста чувствителни на удар части. Влагоабсорбатор, турбинка. Много си заслужава, но след демонстрация, че всичко работи.

4. Junior Member
    Тук е от
    May 2017

Ще си взема направо една нова 12-ка уруру. А тези новите емура 3 заслужават ли си? Външните гледам са турски

5. Senior Member Аватара на ccankov73
    Тук е от
    Apr 2013
    Живее в
    Разград

https://planetaklimata.com.ua/instr/...Manual_Eng.pdf

На стр.194/195, т.14 - thermo of setting. Мисля, че ако я промениш на Keep ще се намали вмирисването.

6. Member
    Тук е от
    Nov 2010

Цитат Първоначално публикувано от stanislav24 Виж публикацията
    Здравейте. Имам Уруру Сарара Ftxz50 от 5г. Охлажда и отоплява хол от 60 кв заедно с една 12ка ftxs. Проблема ми е, че при охлаждане когато си достигне зададената температура започва да мирише на влага или оцет. Когато му задам 24 градуса да кажем и има 2 градуса разлика със стайната температура си работи перфектно. Преди 1г му правиха пълна профилактика със сваляне на вътрешно тяло и основно почистване. Нещо в настройките ли бъркам или има нужда от нова профилактика?
    Остави го като излизаш на вентилатор, на макс. Да повърти докато те няма, 8-10 часа, има голяма вероятност да спре да мирише, до следващо вмирисване.

7. Senior Member
    Тук е от
    Apr 2017

Daikin ururu sarara FTXZ50N/RXZ50N

Цитат Първоначално публикувано от Rumb@ta Виж публикацията
    Висок клас е спрямо европейските каруци, щото няма с какво да се сравнява. На всичкото отгоре стават по-зле.
    Сега не е много топло и за това предполагам го държиш на по-високи температури. За това се вмирисва. Няма начин. Спре ли да се охлажда питата - почва да се изпарява влагата и идва оцета.
    Като стане жега трябва да ти изчезне проблема, понеже доста по-трудно ще си достига температурата спрямо сега, а и ще поддържа някаква работа на компресора, понеже вънка е жега. Има сензор за това.
    Ни са плаши.
    Ама те май като гледам и японските станаха "каруци", като външните им тела са по 20-тина кг. Не говоря за високия клас, а за масовите модели, дори на по-именитите марки. Не го пиша, за да се заяждам или да защитавам европейските каруци. Просто тенденцията е като при всичко останало...абе, не върви на добре.
    dodo_pv и Blago94 харесват това.

8.  

9. Member
    Тук е от
    Aug 2022

Някой би ли споделил, ако знае със сигурност разбира се, дали има разлика във възможностите на машината по отношение на аспирацията при различните размери(9,12 и 18) тъй като хардуерно машината на практика е една и съща и дали въпросният режим има степени на работа или винаги работи по един и същ начин с един и същ дебит когато е активиран. Благодаря на всички взели отношение по темата предварително.

ПП Допълнително въпросче, към имащите машината: Колко по-шумна става машината в този режим и ползвате ли го често или не( знам, че е прекалено субективно но все пак да си питам).
    Blago94 одобрява това.

10. Senior Member Аватара на kokovox
    Тук е от
    Jan 2015
    Живее в
    Пловдив

Имам 18ка (50). Има две степени на вентилация - ниска и висока. Откакто го имам работи на ниската степен непрекъснато. Не се чува. В стая около 40 кв.м вентилира добре. Не се пуши там.

11. Member
    Тук е от
    Aug 2022

Цитат Първоначално публикувано от kokovox Виж публикацията
    Имам 18ка (50). Има две степени на вентилация - ниска и висока. Откакто го имам работи на ниската степен непрекъснато. Не се чува. В стая около 40 кв.м вентилира добре. Не се пуши там.
    Благодаря, а има ли някъде в сервизната информация дебитите на двете степени? Аз единственото което открих е в представянето на модела във вимакс, но там е дадена само една стойност 32м3/ч.

12. Senior Member Аватара на Rumb@ta
    Тук е от
    Mar 2011
    Живее в
    Пловдив

При различните мощности, би трябвало да има разлика колко милилитра влага вкарва. Различните големини помещения, имат различни изисквания за постъпващо количество влага.
    HRS9 одобрява това.

13. Senior Member Аватара на kokovox
    Тук е от
    Jan 2015
    Живее в
    Пловдив

Вентилацията и промяната на влажността са отделни опции доколкото разбирам. Управляват се от различни бутони.

14.  

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 48 от 48 ПърваПърва ... 38464748

Подобни теми

1. Профилактика на Daikin URURU SARARA
    От kojchev във форум Профилактика и гаранция
    Отговори: 31
    Последно: 24-06-19, 21:39
  2. DAIKIN New Ururu Sarara S40MTRXP или Toshiba RAS-402UDR
    От ydonev във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 17
    Последно: 07-03-14, 09:25
  3. Има ли впечатления от Daikin Ururu Sarara
    От ayl във форум Климатици Daikin
    Отговори: 62
    Последно: 13-11-12, 19:20
  4. Daikin AN50GRP-W Ururu Sarara
    От TODORIN777 във форум Климатици Daikin
    Отговори: 12
    Последно: 25-10-11, 20:12
  5. Daikin Ururu Sarara или SKVP2 Super Daiseikai VI
    От prodan1234 във форум Климатици Daikin
    Отговори: 6
    Последно: 19-07-11, 09:19

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе