Официалните вносители трябва да имат работещи мостри, които да ни показват.
Преглед за печат
Официалните вносители трябва да имат работещи мостри, които да ни показват.
Те резервни части нямат, Вие искате мостри...темата отиде в девета глуха...
Изпратено от моят Redmi Note 3 с помощта на Tapatalk
Когато 10 души внасят една и съда стока в малка и бедна държава, всеки чака другия да му върши черната работа. Дeeб@ и тарикатите...
По скоро финансово май. Пак казвам, те и така си се продават климатиците, защо да се инвестира в шоурум "излишно"? Хората се доверяват на сляпо реално, а в днешно време това е лукс. И стискат палци после.
Технически какво му е трудното ....стига да има достатъчно площ?
И спирам, че наистина много се изкриви темата. Макар и FTXZ25N не съм виждал монтиран работещ в магазин.
Е, оня ден бях в офиса на единия вносител на определена марка.
Всичи машини са свързани (не хладилно) - т.е. вътешните тела са работещи и може да се чуят и разбере как и колко духат.
stainway ги е показал на снимката.
п.с. м/у другото случайно го прочетох в сайта им, и реших да проверя така ли е.
Еми така си е.
:offtopic: Сега ще излезе, че аз съм вносителя:lol:
Моята снимка е от някаква фирма в град Тиел:)
Там също те канят " да видиш системите и усетиш температурата и усещането. Търсенето по каталог е минало" ..гласи текста. Значи са и хладилно свързани.
https://www.aircocentre-tiel.nl/prod...voor-uw-woning
Като избирах моя красавец, имаше мисля 3 системи хладилно свързани и още няколко само вътрешното. Може и да са на мултисплит-тези които стават:confused:
https://forum.setcombg.com/attachmen...id=27791&stc=1
Но е приложимо само ако продаваш една марка и няколко модела:) (мисля).
И ако всички магазини имат такива екстри- предполагам, че трябва да свикнете и с други цени на продукта и на монтажа. Не може хем да има работещи мостри, хем да е евтино. :)
Когато ми искат 500 евро за монтаж и по 120 евро на година за профилактика 5 години-очаквам да мога да си поиграя с модела за 5 минути и да ми поднесат хубаво кафе.
Ако ми поискат 80-100 евро-няма дори да си помисля да искам такива неща и аз ще им направя кафето сам:)
Нещата са навързани-в крайна сметка и тези, които се занимават трябва да изкарват достатъчно, за да могат да инвестират в хубави изложбени помещения и т.н.
А, недей така, знаеш ли каква скука ще стане във форума.Цитат:
И ако всички магазини имат такива екстри-.....
Няма да има постоянно оплакващи се:lol:.
п.с. поправям се - ще има...
Защо да е в целия магазин? Прави се едно отделно помещение симулиращо хол\спалня или нещо подобно та да може тестващия да си е сам. Може и една такса да се сложи за огледа ако не закупиш нищо от тях в последствие (ако не ги е срам), като ти дадават на края ваучер за отстъпка със срок 1м.. Хитрости колкото искаш. Аз бих си вдигнал з*дника от Силистра, за да ида до там! Естествено с монтаж от друг град е малко сложно, но вече има и интернет пространство...няма да спра да ги хваля ако всичко е тип топ!
Идеята за мулти не ми допада много, защото зимата няма как да чуеш външното тяло. Но е вариант....нали и мулти трябва да се продава.
Дайкин Бг са поръчали дивани в голяма мебелна верига.
Като разцъквате ДУ да Ви е удобно.
Момчета погледнете реално!!!!
За какви стаи говорите какви 5 лв.
Повечето от “фирмите “ дето монтират и продават дори собствен магазин нямат!
Ванко, ама иначе се препоръчва пазаруването от подобни магазини, за далаверата.... типично по български.
Изпратено от моят Redmi Note 3 с помощта на Tapatalk
Далаверата се превръща в драма, след настъпване на сервизен проблем.[emoji41]
Изпратено от моят MI 6 с помощта на Tapatalk