Отговор: New Perfera - FTXM~A - new design & features
Попаднах на това видео, което обобщава всичко ново https://www.youtube.com/watch?v=KZq6wd_zquQ
Харесва ми, че е с две клапи, ще управлява потока по-добре. Опреденело много положителна промяна в моделите 20-35. Дизайнът никога не ми е бил приоритет при климатиците. За мен важно е как работи.
Цитат:
Първоначално публикувано от
rosswen
Харесва ми, че е с две клапи, ще управлява потока по-добре. Опреденело много положителна промяна в моделите 20-35. Дизайнът никога не ми е бил приоритет при климатиците. За мен важно е как работи.
Имам две (20-ки) купени, тези дни ще ги качим. Външните тела изглеждат огромни, поне в кашоните.
Цитат:
Mega
Имам две (20-ки) купени, тези дни ще ги качим. Външните тела изглеждат огромни, поне в кашоните.
Супер. Ами те и без кашоните трябва доста да са порастнали. И фреонът е близо 1кг. Вече си прилича на машина висок клас.
В този ред на мисли, очаква ли се според вас да се сменят и външните тела на подовите Перфери?
Да, сменят се.
Изпратено от моят Mi Note 10 с помощта на Tapatalk
Супер, това дело абсолютно ще бетонира Дайкин, като най-добрия производител на Подови Климатизатори.
На съответните цени разбира се. Но поне като плащаш да си заслужава.
Цитат:
VanDan
На съответните цени разбира се. Но поне като плащаш да си заслужава.
В интерес на истината разликата в цените специално при подовите не е много голяма, а качеството определено се различава.
Цитат:
HRS9
В интерес на истината разликата в цените специално при подовите не е много голяма, а качеството определено се различава.
Да не бързаме със заключенията.
Росен като смени сегашния с този ще ударим чертата.
Цитат:
mimojef
Нищо няма да сменям, ама може да боцна един на къщата.
Цитат:
mimojef
Така е, жалко че не се навива да вземе един Панасоник Хийтчардж за да черпим подробни данни за една от най-солидните машини на пазара.А иначе това което казах е истина, разликата в цените на подовите машини в процентно отношение е много по-малка отколкото при стенните модели на различните марки.
Някой има ли представа дали тавата на външното тяло е разпробита на повече места или е като при старата Перфера - с един отвор? При по-ниския клас отворите са повече.
Цитат:
rosswen
Някой има ли представа дали тавата на външното тяло е разпробита на повече места или е като при старата Перфера - с един отвор? При по-ниския клас отворите са повече.
Тези дни ще ти снимам телата, само да спре да вали и ще ги качим.
New Perfera - FTXM~A - new design & features
Цитат:
Mega
Тези дни ще ти снимам телата, само да спре да вали и ще ги качим.
Много ще съм благодарен. Аз намерих и документацията за монтаж, мисля че си отговорих на въпроса. Ако е така, както е описано, то тавага ще е перфектна. Тия от Дайкин сигурно четат скришом форума. :)
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...0972ed8985.png
П.п. Мимо, а ти не взимаше разпробитите ми тави насериозно. Дайкин да ми плащат патент.