Отговор: Daikin FVXM50A/RXM50A
ами ти вече си го поръчал ,ще чакаме мнения от теб как са дефростите ,има ли разлика и т.н. .. понеже си нов си много подходящ за опитно зайче
Ако машината е правилно оразмерена и адекватно монтирана, това са най-добре похарчените пари(5+ бона) за климатизатор. Със здраве да си я ползвате, няма да останете разочарован, машината е много добра.
Цитат:
Първоначално публикувано от
Alexi
ами ти вече си го поръчал ,ще чакаме мнения от теб как са дефростите ,има ли разлика и т.н. .. понеже си нов си много подходящ за опитно зайче
Ще споделям мнения за в бъдеще, нека настъпи зимния сезон, пък ще видим :)
- - - - - - - - - -
Цитат:
HRS9
Ако машината е правилно оразмерена и адекватно монтирана, това са най-добре похарчените пари(5+ бона) за климатизатор. Със здраве да си я ползвате, няма да останете разочарован, машината е много добра.
Благодаря, искрено се надявам да е така :)
Честито за машината! Но няма как да се знае как са дефростите на модел излязъл това лято. Вън е още 30С :wink:.
Цитат:
ccankov73
Честито за машината! Но няма как да се знае как са дефростите на модел излязъл това лято. Вън е още 30С :wink:.
Благодаря! Ще се разбере, winter is coming!
Как е 5200 един климатик? Wtf? Ще сложиш термопомпа с 1 конвектор за по малко.
Както и да е. 35ца подов на авто перка пдминава заданието на тих е ок температура. Може да се програмира това , но не съм го правил
Също е цирк ако ще ползваш хоме асистант, адаптера се потдържа но с добавка от хакс.
Не мога да кажа че е тих вътре. Вън определено.
Цикли на половин градус хистерезис което на мен ми е ок.
Цитат:
estqwerty
Как е 5200 един климатик? Wtf? Ще сложиш термопомпа с 1 конвектор за по малко.
Както и да е. 35ца подов на авто перка пдминава заданието на тих е ок температура. Може да се програмира това , но не съм го правил
Също е цирк ако ще ползваш хоме асистант, адаптера се потдържа но с добавка от хакс.
Не мога да кажа че е тих вътре. Вън определено.
Цикли на половин градус хистерезис което на мен ми е ок.
Нямам намерение да ползвам wifi адаптера за сега. Днес го монтираха и ми направи впечатление, че дори на максимални обороти на перката си е тих, поне за мен. Външното тяло също е сравнително тихо. Държа да отбележа, че съм музикант и това донякъде оказва влияние върху слуха ми... :дд
Ползвай си машината с кеф, и не се втелявай много във форума.
Двойнороторен суинг компресор, с истински реален минимум - отвън.
Незабележимо вътрешно тяло - вътре.
Имам по-стария модел, и съм много доволен.
п.с. Евтино - Убаво - Стар Лайт :)) .
Цитат:
ccankov73
Ползвай си машината с кеф, и не се втелявай много във форума.
Двойнороторен суинг компресор, с истински реален минимум - отвън.
Незабележимо вътрешно тяло - вътре.
Имам по-стария модел, и съм много доволен.
п.с. Евтино - Убаво - Стар Лайт :)) .
Благодаря!! :)