Fujitsu AOY12UGBC - търся ръководство за ползване на български
  Привет на всички, 
И тъй като аз съм съвсем нов във вашето доколкото виждам голямо семейство (на хубави климатици), ще ви помоля да ми помогнете тъй като от прегледа ми набързо не видях никъде тоя модел. Та проблема ми е с описание на български. Дали може някъде да се намери, защото го имам на руски, но друго си е нашенското писане. Пък и има някакви две специални бутончета които трябва да се натискат само с нещо тънко като игла. Нещо не мога да ги хвана. Благодаря ви предварително
     Re:Fujitsu AOY12UGBC - търся ръководство за ползване на български
   Цитат:

Първоначално публикувано от VEL  
 Пък и има някакви две специални бутончета които трябва да се натискат само с нещо тънко като игла. Нещо не мога да ги хвана. Благодаря ви предварително

Единия е сервизен бутон, а другия рестартира дистанционното управление.
  VEL, това, което си написал е модела на външното тяло, авътрешното е ASY 12 USB, ръководство можеш да си дръпнеш от тук http://v-clima.com/download_manual.php
  Блаодаря ти VClima, 
Точно това ме интересуваше. В интерес на истината едва сега разбрах, че това е модела на външното тяло. Но аз написах него защото и в гаранционната карта и в документа за монтажа само него пише. Едва сега видях, че на книгата пише вътрешно и външно тяло с моделите им. Но предполагам, че в случай на нужда, макар, че не е отразено вътрешното, също ще попадне в гаранционните условия.