Какво Ви е мнението за тези два климатика Fujitsu General ?
Здравейте,
колеги искам да Ви питам за мнение за избора ми на климатици. Спрял съм се на няколко модела на Fujitsu General.
Fujitsu General ASYA 12 LG - Цена + монтаж = 1475 лв.
Fujitsu General ASYA 12 LGC - Цена + монтаж = 1435 лв.
или може би
Daikin FTX35G - 12ка за - Цена + монтаж =1469 лв.
Това което не знам е каква е разликата между тези модели Fujitsu .. LG или LGC. Кой от двата е по-добър и съответно кой е по нов модел ?
Като цяло добър избор ли е да сложа 3 климатика Fujitsu - като здравина, режим на работа (да е тих) и като цени който съм събрал от няколко фирми това е възможно най добрата цена която съм намерил.
Ако знаете къде може да се намерят по-евтино може да споделите..
Благодаря Ви!
Очаквам вашето мнение и коментар по Fujitsu-то за да мога днес да ги поръчам :)
Re:Какво Ви е мнението за тези два климатика Fujitsu General ?
Tonic, всички споменати от теб модели са дискутирани във форума многократно...Просто трябва малко да потърсиш. Има специална тема за Fujitsu...разгледай е и сам можеш да си отговориш на въпросите.
Те първия и втория са един и същ, а пък тоя Дайкин не е баш 12-ка. За какви стаи???
Къща е на етажа имам 3 стаи които ще отоплявам. Ще се топля само на климатици. Едната е 35 м3 (метра кубични), втората 35 м3, третата 38 м3. Изолация има само на външните стени.
За сега се ориентирам към LGC на Fujitsu General - какво ще кажете за него ?
отговаря ли за изискванията :)
Има и по -добри решения.Виж си ЛС.
От Топклипа в Свищов - Fujitsu General Fujitsu ASYA 12 LGC - 1360 лв. с монтажа. Много качествено работят. Три години гаранция, като в края на първата и втората има сервизно обслужване. До колкото го включвах сега - тих е, но просто в момента температурите са такива, че няма нужда нито от охлаждане, нито от затопляне. А после - каквото сабя покаже.
Tonic ,за ~14м2 стаи 12-ки са малко големи според мен.Насочи се към 9-ки , ще ти е топло със сигурност.
3бр. http://bulclima.com/klimatici-i-mult...neral/asha09lc са ти предостатъчни за стаите даже ще имаш и запас за студените дни.